تبیان، دستیار زندگی
جلسه کمیته همکاری های استانی حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان قزوین با حضور حجت الاسلام ملکی مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در دفتر نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه قزوین تشکیل گردید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

همکاری حوزه علمیه با آموزش وپرورش موجب ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی است.

همکاری حوزه علمیه با آموزش وپرورش موجب ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی است


جلسه کمیته همکاری های استانی حوزه های علمیه و آموزش و پرورش استان قزوین با حضور حجت الاسلام ملکی مشاور وزیر آموزش و پرورش و دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در دفتر نماینده ولی فقیه استان و امام جمعه قزوین تشکیل گردید.


حجت الاسلام مجتبی ملکی در این جلسه گفت: با توجه به تهاجم فرهنگی و توطئه های ضد دینی، همه مسئولین و مردم دغدغه دین و تعلیم و تربیت اسلامی را دارند.

وی افزود: باید برای تحقق اهداف تعلیم و تربیت اسلامی سند تحول بنیادین را به عنوان یک نقشه راه در نظر داشته باشیم و سند تحول نقشه راهی برای آموزش و پرورش است که سهم هر نهادی را برای رسیدن به هدف مطلوب مشخص کرده است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه بیان کرد: توانمندی روحانیون و ضروت حضور آنها در مدارس بسیار مهم است، روحانیون می توانند در مسائل دینی و مذهبی به بخش تعلیم و تربیت کمک شایانی کنند، حضور پرشور دانش آموزان در نمازخانه مدارس از وظایف روحانیون و مبلغین در مدارس است که در کنار مربیان پرورشی در این کار اهتمام لازم را داشته باشند.

حجت الاسلام ملکی خاطر نشان کرد: برای هر دوره تحصیلی و هر قشر از جامعه باید زبان در خور فهم آن قشر را در توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی بکار گرفت، اینگونه است که می توانیم انگیزه ایجاد کنیم و متناسب با نیاز جامعه نیروی اسلامی تربیت کنیم.

توانمندی روحانیون و ضروت حضور آنها در مدارس بسیار مهم است، روحانیون می توانند در مسائل دینی و مذهبی به بخش تعلیم و تربیت کمک شایانی کنند، حضور پرشور دانش آموزان در نمازخانه مدارس از وظایف روحانیون و مبلغین در مدارس است که در کنار مربیان پرورشی در این کار اهتمام لازم را داشته باشند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام عالی وزارت در زمینه بهسازی نیروی انسانی گفت: دکتر فانی نیز در سخنان خود بارها بر بهسازی نیروی انسانی تاکید داشته اند، بهسازی نیروی انسانی باید در همه زمینه ها صورت بگیرد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش تصریح کرد: یکی از برنامه های ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش، تشکیل حوزه های علمیه دانش آموزی است که در این خصوص برنامه ریزی های لازم انجام گرفته و طرح آن آماده شده است.

حجت الاسلام ملکی تأکید کرد: حوزه های علمیه با کمک آموزش و پرورش می توانند در توسعه و ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی بسیار موفق و موثر اقدام نمایند، در همین راستا می توان یک دوره آموزشی برای فرهنگیان برگزار نمود و با کمک فرهنگیان در زمینه معارف دینی و اسلامی فرزندان این مرز و بوم و جامعه اقدام اساسی نمود.

دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در ادامه افزود: حضور حوزویان و روحانیون در آموزش و پرورش باید هدفمند، جهت دار و اثرگذار باشد، کمک و همکاری آموزش و پرورش، روحانیون و حوزه های علمیه موجب تربیت ایرانی و اسلامی فرزندان این مرز و بوم خواهد بود.

وی در ادامه اظهار داشت: جمعیت مستعدی در آموزش و پرورش حضور دارند، باید در کمیته همکاری های استانی حوزه های علمیه و آموزش و پرورش ، کارگروه های تخصصی تشکیل گردد و کمیته های علمی و مذهبی تشکیل گردد تا در این زمینه کار شایسته و مطلوبی صورت گیرد.


منبع : خبرگزای پانا

بخش سفیران تبیان