تبیان، دستیار زندگی
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، بر ضرورت همکاری با حوزه های علمیه تاکید کرد و گفت: بدون حضور روحانیت فاضل، دوراندیش و عاقل نمی توان برنامه های تعلیم و تربیت را به پیش برد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بدون حضور روحانیت برنامه های تعلیم و تربیت بی نتیجه خواهد بود.

بدون حضور روحانیت برنامه های تعلیم و تربیت بی نتیجه خواهد بود


مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین، بر ضرورت همکاری با حوزه های علمیه تاکید کرد و گفت: بدون حضور روحانیت فاضل، دوراندیش و عاقل نمی توان برنامه های تعلیم و تربیت را به پیش برد.


سالار قاسمی در شورای معاونین آموزش و پرورش استان که با حضور مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، افزود: خوشبختانه ارتباط بسیار خوبی بین آموزش و پرورش و حوزه های علمیه استان شکل گرفته است که نمونه بارز آن حضور روسای آموزش و پرورش در نماز جمعه ها و سخنرانی آنان است و همین نشاندهنده اعتماد متقابل بین این دو حوزه است.

وی، حضور روحانیت در آموزش و پرورش را برای کمک به آموزش و پرورش ذکر کرد و افزود: خوشبختانه مسوولان استانی نیز توجه ویژه ای به این موضوع مهم دارند و با همکاری حوزه های علمیه در استان، طرح پیوند مسجد، مدرسه و منزل را با حضور مستقیم استاندار اجرایی کرده ایم.

قاسمی، خداجویی، خانواده محوری، انس با قرآن، اهل بیت و نماز را از ویژگی های دانش آموزان در طراز نظام جمهوری اسلامی عنوان کرد و ادامه داد: معتقدیم همین برنامه ها و طرح ها است که می تواند ما را به حیات طیبه اشاره شده در سند تحول بنیادین و تربیت دانش آموزانی در طراز نظام جمهوری اسلامی برساند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در ادامه این مراسم تقویت همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش را از دغدغه های جدی مقام معظم رهبری و تاکیدات سند تحول بنیادین عنوان کرد و گفت: یکی از زمینه های همکاری بین حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، مشاوره های مذهبی و پاسخ گویی به شبهات دینی دانش آموزان است که در استان نیز مرکز پاسخگویی به سووالات و شبهات دینی با کمک نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین تشکیل شده است.

خوشبختانه مسوولان استانی نیز توجه ویژه ای به این موضوع مهم دارند و با همکاری حوزه های علمیه در استان، طرح پیوند مسجد، مدرسه و منزل را با حضور مستقیم استاندار اجرایی کرده ایم.

حجت الاسلام 'علی انصاری' افزود: حضور روحانیون در مدارس قانونمند نیست و باید با بسترسازی صحیح و وضع قانون، این همکاری ها همه جانبه باشد.

وی آشنا کردن دانش آموزان با نمادها و آرمان های انقلاب، مشارکت دادن روحانیون در اردوهای مختلف مانند راهیان نور و توجه به حضور دانش آموزان در نمازهای جمعه را از مهمترین زمینه های همکاری بین حوزه علمیه و آموزش و پرورش عنوان کرد.

حجت الاسلام انصاری، کمبود روحانی در مدارس، قطع ارتباط با حوزه در ایام امتحانات و مناسبت های مذهبی مانند ماه مبارک رمضان را از جمله آسیب های مهم در همکاری این دو نهاد ذکر کرد و گفت: ارتباط با روحانیون فقط در ساعت نماز خلاصه شده است که انتظار داریم حضور آنان جدی تر و پررنگ تر باشد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین، ارتباط با حوزه علمیه خواهران و توجه به عفاف و حجاب دانش آموزان را نیز از دیگر نیازهای آموزش و پرورش در این راستا ذکر کرد و افزود: برخی از برخوردها آسیب زا است و روحانیون باید پیش نیازها و آموزش های مختلفی را درباره نحوه ارتباط با دانش آموزان را فراگیرند.


منبع: خبرگزاری ایرنا

بخش سفیران تبیان