تبیان، دستیار زندگی
اگر به دنبال همسر و یا دوست مناسبی برای خود هستید، در این کلوپ عضو شوید و فرد مورد علاقه خود را انتخاب کرده و رابطه خودتان را شروع کنید!
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ازدواج آسان در اینستاگرام

اگر به دنبال همسر و یا دوست مناسبی برای خود هستید، در این کلوپ عضو شوید و فرد مورد علاقه خود را انتخاب کرده و رابطه خودتان را شروع کنید!

فرآوری: طاهره رشیدی - بخش اجتماعی تبیان
ازدواج

جهان امروز جهان علم و فن‌آوری است و بی‌شک پیشرفت را نمی‌توان از آن جدا کرد. این در حالی است که همگام با پیشرفت‌های علمی به خصوص در زمینه رایانه و اینترنت عده‌ای برخلاف خدمتگزاران بشریت که به فکر استفاده‌های مثبت از فن‌آوری‌ها هستند به فکر سوءاستفاده‌اند.

سرقت و کپی‌برداری از برنامه‌ها و وارد شدن به حریم خصوصی اشخاص، سرقت از آثار و تحقیقات افراد از طریق وارد شدن، به کامپیوتر‌های شخصی، ازدواج در دنیای مجازی و...مجموعه جرایم رایانه‌ای را تشکیل می‌دهند.

ازدواج در دنیای مجازی

اگر به دنبال همسر و یا دوست مناسبی برای خود هستید، در این کلوپ عضو شوید و فرد مورد علاقه خود را انتخاب کرده و رابطه خودتان را شروع کنید" این سایت، خود را یک جامعه مجازی با 12 هزار عضو و محل مناسبی برای پیدا کردن فرد مورد نظر شما از هر مکانی و با هر مشخصاتی معرفی می‌كند.

قد، وزن، سن، زمانی كه به ورزش كردن اختصاص می‌دهید، رنگ پوست و چشم و در آخر به زیبایی خود چه نمره‌ای می‌دهید، تعدادی ازسئوالاتی است كه باید برای عضویت در این قبیل سایت‌ها علاوه بر پرداخت مبلغ عضویت، پاسخ دهید.

متاسانه امروز نفوذ امواج ماهواره به بطن خانواده بنیان اصلی‌ترین نهاد اجتماعی را متزلزل کرده و باعث ترویج فرهنگ بی‌بندوباری و بی‌تفاوتی نسبت به آینده فرزندان شده است

این سایت‌ها از زنان و مردان می‌خواهد ثبت نام کنند، هزینه ثبت بپردازند، مشخصات ظاهری خود را شرح دهند و خصوصیات زن یا مرد مورد نظرشان را بنویسند. موسس یا موسسان، هدف خود از راه‌اندازی این گونه سایت‌ها را کمک به دختران، زنان، پسران و جلوگیری از ترویج فساد در جامعه عنوان می‌كنند در حالی كه بازار مجازی خرید و فروشی را با سوء استفاده از قوانین دین به راه انداخته‌اند.

سایت‌های غیرقانونی صیغه‌یابی با قیمت گذاشتن روی یك انسان جایگاه زنان ایرانی را زیر سئوال می‌برند.

خرید اینترنتی از یک صفحه مزون در اینستاگرام

مردادماه سال جاری دختر جوانی با مراجعه به دادسرای جرایم رایانه‌ای تهران ادعا کرد: یک صفحه پر مخاطب در شبکه اجتماعی اینستاگرام با خرید اینترنتی از افراد کلاهبرداری می‌کند. وی در حالی که ناراحت بود به بازپرس شعبه دوم دادسرای جرایم رایانه‌ای گفت: چندی پیش در شبکه‌اجتماعی اینستاگرام پرسه می‌زدم که یک صفحه به‌نام «دنیای ما دخترا» توجهم را جلب کرد.

وقتی به جست‌وجو در آن صفحه پرداختم متوجه شدم صاحب سایت، اجناس خارجی را با کیفیت بالا و قیمت مناسب به فروش گذاشته‌است. هرچه بیشتر به تصاویر نگاه کردم بیشتر راغب شدم تا آن‌ها را تهیه کنم.

به‌همین خاطر با شماره‌ای که در صفحه وجود داشت تماس گرفتم و لباس دلخواهم را سفارش دادم، سپس پول آن را به شماره حسابی که در سایت وجود داشت ارسال کردم و منتظر شدم تا خرید‌هایم هرچه زودتر به دستم برسد اما هیچ خبری نشد و راه به‌جایی نداشتم. با ادعاهای این دختر جوان و تکرار آن از سوی مردان و زنان زیادی پرونده‌های مشابهی در دادسرای جرایم رایانه‌ای کلید خورد. تجسس‌ها نشان داد هزینه سفارش مشتریان به حساب یک دختر در تهران واریز می‌شود. با به‌دست آوردن این سرنخ‌ها، مأموران پلیس به ردیابی و شناسایی دختر دست زدند و وی را در خانه‌اش دستگیر کردند.

این دختر معلول که شوکه شده بود در بازجویی‌ها اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: مدتی پیش با یک زن در فضای مجازی آشنا شدم. از آنجایی که نمی‌توانم فعالیتی کنم پیشنهاد او برای راه‌اندازی سایت و دریافت حقوق ماهانه وسوسه‌انگیز بود و به همین خاطر قبول کردم، چرا که او گفت در خارج از کشور زندگی می‌کند و با تبلیغ اجناس در سایت می‌تواند آن‌ها را به فروش برساند.

دختر معلول ادامه داد: رابطه دوستانه با آن زن باعث شد به او اعتماد کنم، او از من خواست یک حساب افتتاح کنم تا پول اجناس فروخته شده به حساب من واریز شود، من هیچ شکی نکردم چون نباید کاری انجام می‌دادم. او می‌گفت خودش سفارشات را به دست مشتریان می‌رساند و فقط من پس از دریافت درصدی از پول‌ها و حقوق را که به توافق رسیده بودیم بردارم و بقیه را از طریق صرافی و حواله به او که در یکی از کشورهای خارجی بود ارسال کنم، من نیز این‌کار را انجام دادم تا اینکه در کمال ناباوری متوجه شدم این یک کلاهبرداری است.

بنا بر این گزارش، دختر معلول به قید ضمانت آزاد شد و اینترپل تهران با دستور بازپرس جرایم رایانه‌ای مأموریتی برون‌مرزی یافتند تا این کلاهبردار بین‌المللی را شناسایی و ردیابی کنند.

ترویج فیلم های غیر اخلاقی

چندی پیش اطلاعاتی در اختیار پلیس قرار گرفت که حاکی از پخش شدن فیلم هایی در دنیای مجازی حاوی تصاویر لواط بود. به‌علت حساسیت موضوع و جریحه‌دار کردن اذهان عمومی این موضوع مورد پیگیری پلیس قرار گرفت.ماموران نیروی انتظامی با به دست آوردن کلیپ مورد نظر با هماهنگی مقام قضایی، فرد مفعول در فیلم به نام «حجت» 17 ساله را که در مغازه برادرش مشغول به کار بود دستگیر کردند.

اگر به دنبال همسر و یا دوست مناسبی برای خود هستید، در این کلوپ عضو شوید و فرد مورد علاقه خود را انتخاب کرده و رابطه خودتان را شروع کنید" این سایت، خود را یک جامعه مجازی با 12 هزار عضو و محل مناسبی برای پیدا کردن فرد مورد نظر شما از هر مکانی و با هر مشخصاتی معرفی می‌كند

نامبرده پس از بازجویی اعتراف کرد که شخص فاعل در فیلم به نام «سالار»بوده و فرد دیگری به نام «مهدی» نیز با استفاده از این فیلم و تهدید به پخش آن اقدام به این عمل می‌کرده است.با تلاش پلیس در رابطه با این پرونده 5 نفر دستگیر و تحویل مراجع ذیصلاح قضایی شدند.

متاسانه امروز نفوذ امواج ماهواره به بطن خانواده بنیان اصلی‌ترین نهاد اجتماعی را متزلزل کرده و باعث ترویج فرهنگ بی‌بندوباری و بی‌تفاوتی نسبت به آینده فرزندان شده است.

لذا خانواده‌ها و استفاده کنندگان از ابزارهای نوین ارتباطی توجه کنند که با فشردن یک کلید وارد دنیای مجازی می‌شوند و آنجا با افرادی روبه‌رو هستند که همه بیگانه‌اند و شخصیت حقوقی ندارند به همین خاطر در همه شرایط آگاهانه رفتار کنند تا شاهد چنین حوادث و پرونده‌هایی نباشیم.


منابع: صدای ایرانی / همشهری انلاین / افکار نیوز