تبیان، دستیار زندگی
اگر می خواهید به محیط زندگی تان رنگ و بوی تازه ای ببخشید و آن را با طراوت کنید حتما این مقاله را مطالعه کنید.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رنگِ ........ به زندگی معنا می بخشد.


اگر می خواهید به محیط پیرامون خود  رنگ و بوی تازه ای ببخشید و آن را با طراوت کنید حتما این مقاله را مطالعه کنید.


رنگ نارنجی

رنگ نارنجی مایل به قرمز نشانگر نیروی اراده و فعالیت است ، کسی که این رنگ را انتخاب کند در عین حال که به افکار و خواسته های دیگران توجه زیادی نشان می دهد فردی تند خواست در عین حال مستقل و دارای حس رقابت هم هست، اهل عمل و فعالیت است ، این رنگ به طور کلی نشانه به کاربردن انرژی است ، نبض را سریع می کند، فشار خون را بالا می برد، نشانه نیروی حیات است و فعالیت فردی را افزایش می دهد ، در نتیجه به معنای اشتیاق ، میل و آرزو است، این رنگ یعنی اراده در کسب نتیجه ی مورد نظر و موفقیت ، و به منزله آن است که فرد برای به دست آوردن هر آنچه مملو از روح زندگی است تمایل شدید دارد، پس این رنگ به مثابه یک محرک است، یک عامل برای کسب پیروزی در تمام ابعاد به همین خاطر در بسیاری از مسابقات، نظیر مسابقات جهانی فوتبال و یا حتی لیگ های برتر، تیم متمایل به پیروزی از این رنگ استفاده می کند، تیمی که قصد حمله و تهاجم به گروه مقابل دارد از پیراهن قرمز رنگ استفاده می کند، واین نشان می دهد که آن تیم قصد بازی دفاعی ندارد و می خواهد که حتماً پیروز میدان شود ، بنابراین برای هر فعالیت شدیدی در حیطه های مختلف فرهنگی ، ورزشی ، جنگ ، رقابت و حتی خلاقیت که همراه با تهور باشداز این رنگ استفاده می شود ، قرمز یعنی تأثیر اراده و قدرت اراده در حالی که سبز به معنای انعطاف پذیری در اراده است.

فردی که رنگ نارنجی مایل به قرمز را در اولویت اول خود قرار می دهد ، علاقه به فعالیت زیاد دارد. و تمایل به معنا بخشی به زندگی خود دارد، او دوست دارد به محیط و اطرافش رنگ و بوی تازه ای ببخشد

در بسیاری از مراکز آموزشی که رقابت حرف اول را می زند از این رنگ به وفور استفاده می شود، وجود تابلوهای قرمز نصب شده در سر در این مراکز نظیر مراکز استعداد یابی دال بر این ادعا است. بسیاری از بنرهای تبلیغاتی در چنین مراکزی به رنگ قرمز و یا خطوطی آمیخته به این رنگ هستند. در واقع هدف سازندگان این گروههای تبلیغاتی شکل گیری حس رقابت همراه با فعالیت و خلاقیت در دانش آموزان است.

با نگاهی به تاریخ در می یابیم که رنگ لباس های رزمی در گذشته هم به رنگ قرمز بوده است . علت آن این است که قرمز نمادی از خونی است که به هنگام پیروزی ریخته می شود ، که با دیدن آن آتشی در روح انسان شعله ور می شود. معنای حسی این رنگ برانگیختن میل و اشتها است و دقیقاً به همین دلیل در مورد بسیاری از بیماری ها از جمله بی اشتهایی و افسردگی از آن استفاده می شود ، ظرف غذای نارنجی و یاقرمز روشن از بی اشتهایی بیماران افسرده و کم اشتها می کاهد ، و با نصب پرده نارنجی به اتاق چنین افرادی می توان حداقل 10 کیلوگرم به وزن آنها افزود و این امر از تأثیرات مستقیم این رنگ به روح و جسم انسان است، این رنگ همین طور در درمان سرد مزاجی در زنان و ناتوانی جنسی در مردان اثر بخش است. زیرا محتوای عاطفی این رنگ آرزو، آمال ، و در بر گیرنده اندام های جسمی و اعضاء تناسلی است. به همین دلیل این رنگ معمولاً از سوی افرادی که به لحاظ روحی ناامید، تنها و افسرده هستند و نیز به لحاظ جسمی و عصبی خسته و ملول می باشند ، مطرود است ، چنین افرادی تمایل جنسی خود را از دست داده اند. فردی که این رنگ را در اولویت اول خود قرار می دهد ، علاقه به فعالیت زیاد دارد. و تمایل به معنا بخشی به زندگی خود دارد، او دوست دارد به محیط و اطرافش رنگ و بوی تازه ای ببخشد. چنین فردی در حین همکاری روحیه ای جسورانه دارد. و به لحاظ قوای شهوانی توان مند است. به یاد داشته باشید که برای فردی که افسرده است می توان به شکل های مختلفی از این رنگ بهره برد.

گل

وجود گل سرخ در جای جای منزل و یا محیط کار همراه بانورهای متنوع به رنگ قرمز تا حدودی اثر بخش خواهد بود به همان نسبت در تعیین خصوصیات فرد باید محتاط بود مثلاً اگر کسی رنگ قرمز را طرد کند و برای جبران آن از رنگ آبی استفاده کند این جبران ، جبران مناسبی نخواهد بود. هر کدام از رنگ های اصلی به جای خودشان قابلیت انتخاب داشته و معنای خاصی را در بر میآ‌گیرند ، اما اگر رئیس یک شرکت رنگ قرمز را طرد کند و برای جبران از آبی استفاده کند، حتماً باید برای مدتی به مرخصی برود. رنگ آبی به عنوان اولویت اول بیانگر آرامش طلبی است اما به عنوان رنگ جبرانی در برابر رنگ قرمز ، نشان دهنده مشکلات خاصی در فرد است به عنوان مثال ممکن است فرد اراده و انگیزه خود را در رسیدن به اهدافش از دست داده باشد. به همین خاطر هدف گزینی و ایجاد انگیزه در چنین 3 فردی به عنوان یک راه درمانی توصیه می شود.

دکتر حمیرا آزادمنش

روانشناس

بخش محیط کار تبیان

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.