تبیان، دستیار زندگی
تصمیمات و مبارزه این گروه باطل نشان دهنده ی راه اشتباه ایشان می باشد و جهالتی که در آن غوطه ورند ، با این آیات به وضوح روشن می گردد ؛ پس از نظر ایشان همان بهتر که این آیات حذف گردند .
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

جدیدترین اقدام عجیب داعش!

داعش

در دوران کنونی دو گروه وجود دارند: هم کسانی که در جهت ترویج آیات الهی قدم بر می دارند، خود را به حق و حقیقت می سپارند و امید به جهانی زیبا و روشن دارند و هم افرادی که با قرآن و آیات آن برخورد سلیقه ای دارند؛ عده ای کل قرآن را زیر سوال می برند و عده ای آیاتی را که با اهداف شوم و غیر الهی شان در تضاد است، حذف کرده و کلام الهی را تحریف می کنند.


انسان در زندگی خویش بالا و پایین های بسیاری دارد و دائم با مسائل جدیدی روبرو می شود که باید نسبت به آنها تصمیم گیری نماید و همین تصمیم گیری هاست که شخصیت وی را به عنوان یک انسان می سازد؛ اگر تصمیم درستی بگیرد همه او را به راستی و درستی می شناسند و اگر تصمیم غلط و اشتباهی بگیرد، می تواند تا جایی پیش رود که بزرگترین سرمایه ی خویش یعنی همان انسانیت را زیر سوال برد و دیگر نام انسانیت بر او صدق نکند.

یگانه ی مهربان همواره از انسان ها خواسته است که در زمان مواجهه با مسائل، مشکلات، دو راهی و چند راهی ها، بهترین راه را انتخاب نمایند.

این راه، همان راه پروردگار متعال است. «فَأَقِمْ وَجْهَکَ لِلدِّینِ حَنیفاً فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتی‏ فَطَرَ النَّاسَ عَلَیْها لا تَبْدیلَ لِخَلْقِ اللَّهِ ذلِکَ الدِّینُ الْقَیِّمُ وَ لکِنَّ أَکْثَرَ النَّاسِ لا یَعْلَمُون» پس روى خود را متوجّه آیین خالص پروردگار کن! این فطرتى است که خداوند، انسان‌ها را بر آن آفریده، دگرگونى در آفرینش الهى نیست، این است آیین استوار ولى اکثر مردم نمى‌‏دانند. (سوره ی روم، آیه 3)

آیات سوره کافرون به وضوح به نفی بت پرستی، شرک به خداوند، مبارزه با کفار و برائت از ایشان اشاره می نماید ، در حالی که این گروه از طریق کفار به وجود آمده اند، منشا ایشان کفر است و در حال حاضر از طریق ایشان تغذیه می شوند و به جان اقلیت های مذهبی، شیعیان و اهل تسنن افتاده اند تا به بهانه ی اسلام خواهی و اسلام گرایی اصل و ریشه دین و مذهب را بخشکانند و از بین ببرند

از مظاهر دین مبین اسلام و معجزه غیر قابل انکار پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله)، قرآن کریم می باشد که هم اکنون در جهان مدرن، به خیلی از دستورات آن جامه ی عمل پوشانیده اند و از مواهب دنیایی آن بهره ها برده اند.

در برهه های زمانی مختلف، انسان ها برخوردهای متمایزی در برابر آیات قرآن داشته اند؛ در زمان رسول خدا (صلی الله علیه و آله) بسیاری آن را نفی می کردند و سحر می دانستند و با کسانی که قرآنی بودند برخوردهای وحشتناکی می کردند و از هیچ شکنجه و عذابی فروگذار نبودند.

از طرف دیگر افرادی نیز بودند که با قرآن زندگی می کردند و آن را روشنی بخش محفل و مجالس خویش می دانستند.

در دوران کنونی دو گروه وجود دارند؛ هم کسانی که در جهت ترویج آیات الهی قدم بر می دارند، خود را به حق و حقیقت می سپارند و امید به جهانی زیبا و روشن دارند و هم افرادی که با قرآن و آیات آن برخورد سلیقه ای دارند؛ عده ای کل قرآن را زیر سوال می برند و عده ای آیاتی را که با اهداف شوم و غیر الهی ایشان در تضاد است، حذف کرده و کلام الهی را تحریف می کنند.

تطهیر

در حال حاضر گروه های تکفیری و سلفی های وهابی برداشت غلطی از مفاهیم اسلامی پیدا کرده اند و در قرآن آیاتی همچون آیه ی تطهیر و سوره کافرون را که مغایر با فهم غلط خویش می بینند، به راحتی حذف می کنند و گمان دارند که اگر قرآن را از صفحات کاغذی پاک کنند، از قلب و سینه ی مردم نیز خارج می شود.

ایشان به جای پیدا کردن راه صحیح، صورت مسئله را پاک می کنند. آیا این عدم روبرویی با نص صریح آیات و مفاهیم آن می تواند برای ایشان راهگشا باشد؟

تا به کی می توانند اصل حقیقت را کتمان کنند؟ به نظر شما چرا آیه ی تطهیر یا سوره کافرون را حذف کرده اند و از این حذف و تحریف به دنبال چه اهدافی می باشند؟

« ... إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَكمُ‌ْ تَطْهِیرا » ... خداوند فقط می‌خواهد پلیدی و گناه را از شما اهل بیت دور کند و کاملاً شما را پاک سازد. (سوره احزاب، آیه ی 33)

آیه تطهیر یکی از آیات کلیدی قرآن کریم است که پاکی را به خاندان اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) نسبت می دهد نه غیر از آنها.  

با توجه به این نکته، تنها کسانی قابل نمایندگی و امامت بعد از پیامبرند که از این پاکی روحی، بهره ای برده باشند و این با خلیفه مشخص کردن ایشان در تضاد و تقابل است. خلیفه ای که حتی خودشان هم نسبت به وی نگاهی همراه با شک و تردید دارند؛ اگر کسی به گناه آلوده باشد روحش دچار پلیدی است و این شخص قطعاً نمی تواند زمامدار امور مسلمین باشد.

تصمیمات و مبارزه این گروه باطل، نشان دهنده ی راه اشتباه ایشان می باشد و جهالتی که در آن غوطه ورند، با این آیات به وضوح روشن می گردد؛ پس از نظر ایشان همان بهتر که این آیات حذف گردند.

قرآن چراغ راه هر جویای حق و حقیقت است که اگر به درستی از آن استفاده گردد و از نکات و مواهب آن بهره گیری شود، می تواند بهترین عاقبت و بهشت زیبای خداوند را برای شخص فراهم سازد و او را به زیباترین نقطه ی عالم هستی برساند

آیات سوره کافرون به وضوح به نفی بت پرستی، شرک به خداوند، مبارزه با کفار و برائت از ایشان اشاره می نماید، در حالی که این گروه از طریق کفار به وجود آمده اند، منشأ ایشان کفر است و در حال حاضر از طریق ایشان تغذیه می شوند و به جان اقلیت های مذهبی، شیعیان و اهل تسنن افتاده اند تا به بهانه ی اسلام خواهی و اسلام گرایی، اصل و ریشه دین و مذهب را بخشکانند و از بین ببرند.

از طرف دیگر، دین جای معامله نیست و نمی توان به بهانه های واهی و بعضاً نادرست و غلط، با دشمن از در دوستی وارد شد و به معامله پرداخت و اسیر ایشان و خواسته هایشان شد.

هم اکنون مشاهده می شود که دین مبین و زیبای اسلام به چه سرعتی در جهان در حال رشد و توسعه است؛ ایشان با این اعمال و رفتار سعی دارند چهره ی این دین الهی را خدشه دار کنند و به جهانیان بگویند: اسلامی که شما به دنبالش هستید، چیزی جز خشونت و وحشی گری نیست و برای خود از تمام کشورها و گروه ها نیرو جذب می کنند تا دیگر کسی به دنبال یک شخص خاص نباشد.

اسلام گرایی، دین و مذهب بهانه ی ایشان است؛ از نقطه ی شروع و شکل گیری این گروه تا به الان، همه ی تعدی و ظلم و ستم ایشان، برای بدست آوردن دلارهای بیشتر و رسیدن به مطامع دنیوی است و تنها چیزی که توجهی به آن ندارند، حقایق ناب دینی است؛ فقط و فقط در جاهای مختلف پوسته ای به ظاهر اسلامی و دینی از خود نشان می دهند تا هم خود و هم اربابانشان به اهداف شوم و پلید خویش برسند. این کردار و رفتار با نص صریح این آیات مغایر است.

حق و باطل باید از همدیگر جدا شوند و ایمان واقعی معلوم و شفاف باشد. برای اجرای دین اسلام نمی توان از هر راهی استفاده کرد و هرجا که مخالف خواسته ها بود به تحریف پرداخت.

محمد حسین تاج

بخش قرآن تبیان


منبع: تفسیر نور مجلدات 7و1

مطالب مرتبط:

خیانت های داعش به اسلام و قرآن

اهانت، اسلحه‌ای در برابر عقل

براستی آیا اسلام دین خشونت است؟