تبیان، دستیار زندگی
ارتش آمریکا یک موسسه جدید جنگ سایبری تاسیس کرده که قرار است مرکز تجمع ورزیده ‌ترین هکرهای آمریکایی باشد. این مرکز هکری در دانشکده نظامی وست پوینت است و علاوه بر هکرها، قرار است روان ‌شناس‌ ها، حقوق ‌دانان و ریاضی ‌دانان و سایر افرادی که بتوانند به دولت آم
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

هكر پروری امریكا علیه ایران


ارتش آمریکا یک موسسه جدید جنگ سایبری تاسیس کرده که قرار است مرکز تجمع ورزیده ‌ترین هکرهای آمریکایی باشد. این مرکز هکری در دانشکده نظامی وست پوینت است و علاوه بر هکرها، قرار است روان ‌شناس‌ ها، حقوق ‌دانان و ریاضی ‌دانان و سایر افرادی که بتوانند به دولت آمریکا در جنگ‌های سایبری احتمالی کمک کنند، در این مرکز فعالیت کنند.

امروزه با رشد فزاینده وسایل ارتباط جمعی از قبیل اینترنت، ماهواره، تلویزیون کابلی و ... معادلات گذشته در تنظیم روابط بین کشورها تا حدود زیادی به هم خورده و جای خود را به معادلات جدیدی داده است؛ به ‌گونه ‌ای که به جای به‌ کارگیری مستقیم قدرت، با استفاده از این قبیل ابزار (اینترنت ، ماهواره و ...) در راستای اِعمال اهداف خود که در راس آن ها سیطره جهانی است گامی عظیم برداشته اند.

هکر

در این راستا اخیرا گزارشاتی حاکی از این است که ارتش آمریکا یک موسسه جدید جنگ سایبری تاسیس کرده که قرار است مرکز تجمع ورزیده ‌ترین هکرهای آمریکایی باشد. این مرکز هکری در دانشکده نظامی وست پوینت است و علاوه بر هکرها، قرار است روان ‌شناس‌ ها، حقوق ‌دانان و ریاضی ‌دانان و سایر افرادی که بتوانند به دولت آمریکا در جنگ‌های سایبری احتمالی کمک کنند، در این مرکز فعالیت کنند.

سرهنگ گرگ کونتی رئیس این مرکز جدید که «موسسه سایبری ارتش» نامگذاری شده‌، تاسیس این مرکز را دارای اهمیتی همچون تاسیس نیروی هوایی ارتش آمریکا در دهه‌ های قبل دانسته است. اوباما نیز پیش از این بارها بر اهمیت تقویت آمریکا در عرصه جنگ سایبری تاکید کرده است. او معتقد است آمریکا نه تنها باید در زمینه دفاع در برابر حملات سایبری، مستحکم باشد بلکه در انجام حملات سایبری نیز بایستی قدرت بلامنازع جهان باشد.

در واقع از بطن این اخبار آشکار می شود که هزینه های چند میلیارد دلاری غرب برای نیل به اهداف جهانخواره اش بی نتیجه بوده و از آن جایی كه ایران بواسطه موضع مخالف علیه قدرت‌های غربی به تیتر اول رسانه ‌های جهان تبدیل شده است در صدر اهداف آمریکا قرار دارد.

اوباما نیز پیش از این بارها بر اهمیت تقویت آمریکا در عرصه جنگ سایبری تاکید کرده است. او معتقد است آمریکا نه تنها باید در زمینه دفاع در برابر حملات سایبری، مستحکم باشد بلکه در انجام حملات سایبری نیز بایستی قدرت بلامنازع جهان باشد

باید توجه داشت از نظر قدرت‌ های غربی، ایران برنامه هسته ‌ای مخفی را برای تحقق اهداف نظامی خود دنبال می ‌كند اما مقامات آمریكا تا به امروز نتوانسته ‌اند هیچ راه‌ حلی برای این مشكل پیدا نمایند. البته پس از تجربه ناموفق استفاده از بد افزار استاکس نت ( 2012Stuxnet) که به ‌منظور تخلیه اطلاعات صنعتی و هسته‌ ای جمهوری اسلامی ایران طراحی شده بود، دولت آمریکا درصدد برآمده است تا تلاش‌ های متعدد به ‌منظور نفوذ به زیر ساخت ‌های سایر کشورها و سرقت اطلاعات صنعتی به ‌ویژه در زمینه صنایع نظامی و ایجاد اخلال در روند تولید کارخانجات نظامی با تأسیس فرماندهی جنگ سایبری افزایش دهد.

چگونه هک نشوم؟

اما آنچه آمریکا را به تأسیس فرماندهی جنگ سایبری متقاعد کرده احتمال مقابله به مثل کشورهایی است که از طرف آمریکا مورد حمله سایبری قرار گرفته‌ اند. در واقع مقامات آمریکایی از هکرهای کشورهای دیگر بیم دارند و نگران آن هستند که سایر کشورها نیز بتوانند همانند آنها حملات سایبری منسجمی انجام دهند. این آژانس با بودجه ‌ای بیش از 7/5 میلیارد دلار در سال و با 38 هزار کارمند (بیش از مجموعه کارکنان CIA  و  FBI) در عرصه‌ هایی مانند شنود و ارزیابی گفت ‌و گوهای تلفنی، ارتباطات مخابراتی و نامه‌ های الکترونیک تخصص‌ های ویژه ‌ای دارد.

پرداختن به این نکته نیز ضروری به نظر می رسد که چرا آمریکا از میان رویکرد و برای تحقق چه هدفی بهره می گیرد. در ظاهر و در تبلیغات سیاسی رسانه های این کشور اهدافی از قبیل حمایت از ملت ایران، حمایت از دموکراسی و یا حتی تحقق حقوق بشر گوش فلک را کر می کند، اما در باطن اهدافی جز تسلط به ایران و روی کارآوردن حکومتی دست نشانده هدف اصلی آنان است. نمونه این اقدام غربی ها را می توان در انتخابات ریاست جمهوری سال 1388مشاهده کرد که به ظاهر و در حمایت از ملت ایران چه اهداف شومی را دنبال می کردند.! در نهایت باید به این مساله توجه کرد که مقابله با راهبرد جنگ نرم غرب، نیازمند تبیین اهداف این جنگ و افزایش سطح سواد رسانه ای و بصیرت بخشی مردم است تا بتوان آنها را برای مبارزه آماده کرد.

فرآوری : ازاده مرنی

بخش ارتباطات تبیان


منابع: مشرق / همشهری / ویكیپدیا

مطالب مرتبط:

فرمانده حمله به ایران کیست؟ 

رشته‌ جنگ سایبری در آمریکا

 آخرین برآورد آمریکا از توان سایبری ایران