تبیان، دستیار زندگی
آخرین آمار از سایت های خبری کل کشور توسط معاون مطبوعاتی اداره کل ارشاد استان تهران اعلام شده است.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تعداد سایت های خبری کل کشور اعلام شد


 آخرین آمار از سایت های خبری کل کشور توسط معاون مطبوعاتی اداره کل ارشاد استان تهران اعلام شده است.

سایتهای خبری

معاون مطبوعاتی اداره کل ارشاد استان تهران گفت: هم‌اکنون 72 هزار و 702 سایت خبری در کل کشور وجود دارد که از این تعداد 28 هزار و 960 سایت متعلق به استان تهران است.

محمدصادق افراسیابی امروز در همایش بررسی راهکارهای تولید محتوا در فضای مجازی که در محل اداره کل ارشاد استان تهران و با حضور حسن نجفی سولاری رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال و همچنین حجت‌الاسلام ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، به ارائه گزارشی از تولید محتوای فضای مجازی در استان تهران پرداخت و اظهار داشت: در کشور 315 خانه فرهنگی دیجیتال وجود دارد.

معاون مطبوعاتی اداره کل ارشاد استان تهران با بیان اینکه از این تعداد 40 خانه متعلق به استان تهران است، افزود: در این خانه‌ها تولید محتوا در فضای مجازی می‌شود.

وی با بیان اینکه 291 مۆسسه فرهنگی دیجیتال هم‌اکنون در کل کشور فعال است، ادامه داد: از این تعداد 251 مۆسسه فرهنگی در تهران است که این امر بیانگر جایگاه ویژه استان تهران در این خصوص در میان سایر استان‌های کشور است.

وی در ادامه سخنان خود با اعلام اینکه در حال حاضر 64 هزار و 800 رسانه بر خط عمومی در سامانه مرکز رسانه‌های دیجیتال به ثبت رسیده است، اضافه کرد: از این تعداد 24 هزار و 888 رسانه بر خط متعلق به استان تهران است.

به گفته افراسیابی 473 تارنما در استان تهران پروانه فعالیت خود را از مرکز رسانه‌های دیجیتال اخذ کرده‌اند.

معاون مطبوعاتی اداره کل ارشاد استان تهران افزود: هم‌اکنون 72 هزار و 702 سایت خبری در کل کشور وجود دارد که از این تعداد 28 هزار و 960 سایت متعلق به استان تهران می‌شود.

افراسیابی با بیان اینکه مجوز 139 سایت خبری توسط هیأت نظارت بر مطبوعات صادر شده است، گفت: از این تعداد 97 مجوز مربوط به استان تهران می‌شود.

باید مواظب بود تا ایده‌ها در چنین شرایطی به طرح تبدیل نشود، هم اکنون هیچ خلاقیتی در ایده‌ها دیده نمی‌شود که جمهوری اسلامی را منتفع کند بر همین اساس زحمت‌ها به هدر می‌رود

وی متذکر شد: با توجه به چنین شرایطی لازم است برای تولید محتوا در فضای مجازی برنامه‌های مناسبی پیش‌بینی شود.

افراسیابی با اشاره به برگزاری جشنواره رسانه‌های بر خط امام رضا(ع) جشنواره رسانه‌های مجازی آیات و جشنواره رسانه‌های مجازی خلیج فارس، افزود: در سال آینده همایش تقدیر از تولیدکننده‌های رسانه‌های دیجیتال برگزار می‌شود.

9 میلیون نفر توانایی فعالیت در حوزه فضای مجازی دارند

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با بیان اینکه هم اکنون 9 میلیون نفر توانایی فعالیت در حوزه فضای مجازی دارند، گفت: ایده خلاقانه در این حوزه ایده‌ای مبتنی بر فرهنگ بومی نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران است.

حسن نجفی سولاری امروز در همایش بررسی راهکارهای تولید محتوا در فضای مجازی که در محل اداره کل ارشاد استان تهران برگزار شد با بیان اینکه تولید موضوع پیچیده‌ای است اظهار داشت: تولید محتوا از ایده تا پدیده یک فرآیند دارد و از پدیده تا ایده و شنیده فرایند دیگری را شامل می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال افزود: ایده بخشی از فرایند تولید محصول است که به طرح تبدیل می‌شود البته طرح نیز پازلی از فرآیند تولید محصول خواهد بود.

وی با بیان اینکه نخستین راهکار تولید محتوا در فضای مجازی، تعیین مسئله است گفت: ایده برای تولید این بخش از محصولات باید از دل برآید تا به دل بنشیند.

خبر

نجفی سولاری ابراز داشت: در این راه محدودیت‌های مادی زیادی وجود دارد و در عین حال چارچوب‌های مشخص و معینی اعم از حاکمیتی، شرایط اجتماعی و اقتصادی نیز وجود دارد.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در ادامه سخنان خود دومین راهکار را پیش‌بینی هزینه‌ها عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به اینکه ایده تبدیل به طرح شده و هزینه‌ها نیز مشخص شده‌اند در چنین شرایطی نیاز است که به اثربخشی در تولید توجه شود.

نجفی سولاری در ادامه با طرح سۆالی مبنی بر اینکه آیا تولیدات از ایده خلاقانه منحصر به فرد در ایران برخوردار هستند و یا اینکه کپی‌برداری از ایده‌های دیگران است افزود: خوب  است ایده‌ای مصرف شود و در نهایت به تولید برسد که پس از گذشت دو تا سه ماه از تولید آن تولیدکننده ناگهان متوجه نشود که در زمینی که دیگران می‌خواستند فعالیت کرده است چرا که پیش از این مشاهده شده برخی از ایده‌هایی که در کشور به تولید رسیده پیش از آن اسرائیلی‌ها آن را تولید کرده‌اند.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در ادامه متذکر شد: باید مواظب بود تا ایده‌ها در چنین شرایطی به طرح تبدیل نشود، هم اکنون هیچ خلاقیتی در ایده‌ها دیده نمی‌شود که جمهوری اسلامی را منتفع کند بر همین اساس زحمت‌ها به هدر می‌رود.

وی بیان داشت: ایده خلاقانه ایده‌ای مبتنی بر فرهنگ بومی و نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران است.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال ابراز داشت: برخی از سازمان‌ها و نهادهای دولتی اجازه فعالیت به بخش خصوصی نمی‌دهند این در حالی است که باید اجازه داد تا بخش خصوصی نیز وارد زمین بازی و میدان شود.

افراسیابی با بیان اینکه مجوز 139 سایت خبری توسط هیأت نظارت بر مطبوعات صادر شده است، گفت: از این تعداد 97 مجوز مربوط به استان تهران می‌شود

نجفی سولاری با بیان اینکه شورای عالی فضای مجازی در این باره تقسیم کار کرده است افزود: باید به بخش خصوصی اجازه داده شود تا زیر چتر نظام جمهوری اسلامی ایده‌های خلاقانه خود را به تولید تبدیل کند و مجبور نباشد در غربت که خودش نیز مستأصل است فعالیت کند.

وی با بیان اینکه چنین شرایطی نتیجه کج‌فهمی برخی‌ها بروز پیدا کرده است گفت: حیف است که نیروهای خلاق و اثربخش خارج از حوزه فضای مجازی فعالیت کند.

رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال با بیان اینکه هم اکنون 9 میلیون نفر توانایی فعالیت در حوزه فضای مجازی را دارند گفت: برنامه‌های مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در 15 طرح و 65 عنوان در سایت سرآمد قرار گرفته است.

وی همچنین با اشاره به فراهم شدن زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات خاطرنشان کرد: لازم است تولیدات در حوزه فضای مجازی بومی‌سازی شود.

بخش ارتباطات تبیان

منبع : فارس

مطالب مرتبط:

پول های آگهی های دولتی!