تبیان، دستیار زندگی
نتانیاهو با توجه به نزدیکی در انتخابات، سعی در مظلوم‌ نمایی و تحریک احساسات مردم است و افتتاح گُردان‌ های جنگاوران سایبری و امثال این‎ ها، فقط برای سرپوش گذاشتن شکست حقارت آمیز خود در جنگ غزه می باشد، در حالی که صدها انسان بی‌ گناه را در جنگ اخیر قتل عا
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اعضای ارتش جدید اسراییل


 "نتانیاهو" با توجه به نزدیکی در انتخابات، سعی در مظلوم‌ نمایی و تحریک احساسات مردم است و افتتاح گُردان‌ های جنگاوران سایبری و امثال این‎ ها،  فقط برای سرپوش گذاشتن شکست حقارت آمیز خود در جنگ غزه می باشد، در حالی که صدها انسان بی‌ گناه را در جنگ اخیر قتل عام کرد.

ویروس

اخیرا و به گزارش "اورشلیم پست" (روزنامه ای انگلیسی زبان در اسرائیل است)، اسرائیل برنامه ‌ای را برای آموزش رده ی سنی نوجوانان آغاز کرده است که در آن آموزش ‌های لازم را برای فراگیری تکنیک‌ های جنگ سایبری و بازدارندگی در مواقع حملات اینترنتی می ‌دهند. در این راستا "بنیامین نتانیاهو"،  نخست ‌وزیر اسرائیل، طی سخنانی در مراسم افتتاحیه ی آغاز به‌ کار دوره ی آموزشی جنگاوران سایبری در دانشگاه "اشکلون" گفت: "برنامه ی ما سه ساله و با عنوان Magshimim Le'umit، که در آن قصد داریم، دانش آموزانی مستعد در رده سنی نوجوانان پرورش دهیم می باشد؛ ما امیدوار به ایجاد یک گنبد آهنین دیجیتال در عصر دیجیتال هستیم تا بتوانیم از سیستم‌ های حیاتی خود در زمان حملات دفاع کنیم."

"نتانیاهو" خطاب به دانش ‌آموزان شرکت ‌کننده در مراسم افتتاحیه ی جنگاوران سایبری گفت: "شما در آینده، نیروهای باز‌دارنده برای دولت اسرائیل هستید." وی همچنین هدف اصلی این برنامه ها را مقابله با ایران دانست.

"نتانیاهو" با توجه به نزدیکی در انتخابات، سعی در مظلوم‌ نمایی و تحریک احساسات مردم است و افتتاح گُردان‌ های جنگاوران سایبری و امثال این‎ ها،  فقط برای سرپوش گذاشتن شکست حقارت آمیز خود در جنگ غزه می باشد، در حالی که صدها انسان بی‌ گناه را در جنگ اخیر قتل عام کرد و با حمله به تاسیات هسته‌ ای و زیر‎بنایی ایران، توسط ارسال ویروس‌ های "استاکس ‌نت" (Stuxnet)، "شعله" و ... سعی در اخلال این سیستم‌ ها را داشت.

"نتانیاهو" خطاب به دانش ‌آموزان شرکت ‌کننده در مراسم افتتاحیه ی جنگاوران سایبری گفت: "شما در آینده، نیروهای باز‌دارنده برای دولت اسرائیل هستید." وی همچنین هدف اصلی این برنامه ها را مقابله با ایران دانست

از سوی دیگر یکی از مقامات سابق موساد گفت: اسرائیل برای پیشبرد اهداف توسعه طلبانه ی خود در هر نقطه از دنیا جنگ و بحران های غیرمستقیمی برپا می كند و جالب آن است که این روند چند سالی می باشد که با آغاز فاز جدیدی، بر روی کودکان متمرکز شده است. در این روند جدید علاوه بر تبلیغ و ایجاد روابط بین دختران و پسران حتی خردسال در کارتون ‌ها و فیلم‌ های ساخت اسراییل که به طور علنی در محصولات شرکت های آن قابل روئیت هستند، در برخی موارد طراحات این شرکت ها اقدام به ارائه ی صحنه‌ هایی می کنند که بدون شک به منظور تأثیر بر ناخود آگاه بینندگان طراحی شده‌ اند و شاید به نوعی آزمایش نظریه پیام ‌رسانی زیرآستانه (Subliminal message) بودند تا میزان واکنش عمومی و تأثیرگذاری این نوع روش ‌ها سنجیده شود.

اسرائیل برای پیشبرد اهداف توسعه طلبانه ی خود در هر نقطه از دنیا جنگ و بحران های غیرمستقیمی برپا می كند و جالب آن است که این روند چند سالی می باشد که با آغاز فاز جدیدی، بر روی کودکان متمرکز شده است

پیام‌ رسانی زیرآستانه یا ناخود آگاه نوعی روش تبلیغاتی است بدین صورت که پیامی را داخل محتوای یک تصویر یا عکس جاسازی می ‌کنند به گونه‌ ای که مخاطب متوجه آن نمی‌ شوید اما این پیام به صورت خودکار در ناخودآگاه وی نقش می ‌بندد و با تکرار به امری بدیهی مبدل می گردد.

ویروس

باید توجه داشت که با روند فزاینده ی جنگ نرم و کشانده شدن این مسئله به سنین پایین تر (از جوانان به نوجوانان و کودکان)، سردمداران اسراییلی سعی در گسترش این نوع از جنگ به صورت عمیق تری دارند تا از این طریق افکار کودکان را نیز تحت کنترل خود درآورده و آنان را از طریق آموزش مستقیم، انواع انیمیشن ها، بازی های رایانه ای و ... آنچنان که در راستای اهداف جهانخوارانه ی خود می باشد، تربیت نمایند. البته این روند در دو مسیر داخلی و خارجی صورت می پذیرد: الف) داخل اسراییل، ب) کشورهای هدف؛ که در داخل اسراییل به صورت مستقیم و از طریق آموزش به کودکان و نوجوانان با تشکیل کلاس های مختلف آموزشی و دفاعی انجام می گیرد. اما در گزینه ی کشورهای هدف موضوع کمی متفاوت تر می باشد. بدان معنا که با اشاعه ی انواع کارتون ها و بازی ها، سطح خشونت و افسردگی را بین این قشر افزایش داده و تلاش می شود تا فرهنگ بومی به تدریج زدوده شده و فرهنگ غربی، لیبرالیسم و سکولار جایگزین آن شود.

فرآوری : آزاده مرنی

بخش ارتباطات تبیان


منابع: گرداب / پایگاه جنگ نرم / ویکی پدیا