تبیان، دستیار زندگی
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان رضوی گفت: ارائه راهكار برای مسائل اساسی و محوری حوزه فرهنگ ضروری است ولی مسئولان باید دقت داشته باشند كه نسخه درست و تأثیر گذاری برای حل معضلات این حوزه به مردم ارائه كنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

نیاوند خواستار شد:

مسئولان در ارائه نسخه درست برای حل معضلات فرهنگی دقت كنند

عباس نیاوند

معاون برنامه ریزی استاندار خراسان رضوی گفت: ارائه راهكار برای مسائل اساسی و محوری حوزه فرهنگ ضروری است ولی مسئولان باید دقت داشته باشند كه نسخه درست و تأثیر گذاری برای حل معضلات این حوزه به مردم ارائه كنند.

به گزارش روابط عمومی، عباس نیاوند عصر پنجشنبه در نشستی با مدیركل تبلیغات اسلامی استان و مدیران شهرستانی این اداره اظهار كرد: باید بیشترین تمركز و اولویت روی برنامه هایی باشد كه در حال حاضر بیشتر مورد تقاضا و نیاز مردم است.

نیاوند افزود: مسئولان در سپردن امور و برنامه های فرهنگی، توانمندی های افراد را مدنظر داشته باشند چرا كه در عصر حاضر دشمن از تمام فنون جدید برای نفوذ در دین مردم بهره می گیرد و مخاطبانش را به درستی می شناسد و برای همه آحاد جامعه برنامه دارد.

وی كار در عرصه تبلیغ دینی را ارزشمند و مقدس توصیف كرد و افزود: هدف تبلیغات اسلامی و روحانیون معماری اندیشه انسان ها برای رسیدن آنها به كمال مطلوب و هدفی متعالی است كه باید با تدوین یك برنامه و سیاستگذاری درست بر اساس ارزش های جامعه محقق شود.

بودجه های فرهنگی باید در برنامه های اثر گذار هزینه شود

معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی با بیان اینكه در نظام اسلامی مدیران باید با دور اندیشی در برنامه ریزی های به دنبال تأثیر گذاری و ماندگاری برنامه های فرهنگی باشند، افزود: بودجه های فرهنگی باید در تدوین و اجرای برنامه هایی هزینه شود كه بیشترین بهره وری و اثر گذاری را در اندیشه و  قلب مردم داشته باشد.

نیاوند افزود: یك مدیر فرهنگی كیفیت و كمیت برنامه های این حوزه را با درایت و كارآمدی مدیریت كند و شرایطی فراهم آورد كه مردم نتایج برنامه ها را طی یك فرایند مشخص احساس كنند.

وی با اشاره لزوم مسئولیت پذیری در مدیران فرهنگی برای گذشتن از دروازهای پیشرفت افزود: لازمه رشد و پیشرفت در عرصه های مختلف، شناخت و آگاهی، قدرت و توانایی و لیاقت و شایستگی است.

نیاوند با اشاره به نامگذاری دهه چهارم انقلاب به نام دهه عدالت و پیشرفت افزود: عدالت مبتنی بر عقلانیت منجر به پیشرفت می شود و مدیران فرهنگی استان برای رسیدن به این الگو و توانایی برقراری عدالت در مجموعه های خود نیازمند بلوغ در زمینه های مختلف سیاسی و اجتماعی و مدیریتی هستند.

وی با اشاره به تفكرات و تحلیل امام خمینی (ره) از قدرت در انقلاب اسلامی افزود: در تفكر امام منشا قدرت زر، زور و تزویر نیست بلكه دانایی و مهرورزی است و این حاكمیت بر قلب ها كه امروز در نظام اسلامی شاهد آن هستیم در نتیجه دانایی رهبران دینی است.

روحانیت دنبال خلق فرصت های جدید تبلیغی باشند

نیاوند وی با اشاره به تلاش مبلغان در راستای عزت اسلامی تأكید كرد: روحانیت باید ضمن استفاده از ظرفیت هایی موجود در جامعه اسلامی به دنبال ایجاد و خلق فرصت های جدید تبلیغی باشند تا تهدیدهای فرهنگی دشمنان را خنثی كند.

وی افزود: مناسبت های مذهبی كه در طول سال وجود دارد فرصت مناسبی است تا باورهای دینی را در مردم تقویت كرد و با حاكمیت بر قلب و اندیشه مردم با جنگ نرم دشمنان مبارزه كرد.

وی با اشاره به لزوم خلاقیت و نوآوری در عرصه تبلیغ دینی، افزود: باید به دنبال محصولات فرهنگی جدید و ارائه خدمت و تبلیغ به شیوه های نوین بود چرا كه دشمن تمام توان خود را در این مسیر به كار بسته است.

وی ارتقاء قابلیت های فردی و تسلط بر فنون و علوم روز را برای قشر روحانی ضروری برشمرد و افزود: همه افراد بویژه روحانیون باید برای رسیدن به یك الگوی اسلامی ایرانی به فناوری های نوین مجهز باشند و یادگیری را همواره در دستور كار داشته باشند.

علما فلسفه جهاد اقتصادی را برای مردم تبیین كنند

معاون استاندار اظهار كرد:علما باید فلسفه نامگذاری امسال را به نام جهاد اقتصادی برای مردم تبیین كنند تا معلوم شود تولید ثروت مشروع چرا مورد تأكید قرار گرفته و چرا كار دراین زمینه از نظر ولایت فقیه جهاد محسوب می شود.

نیاوند افزود: دلیل اینكه همه مردم باید به صورت جهادی در عرصه اقتصاد فعالیت كنند و  برنامه ریزی های خود را در این راستا متمركز كنند باید به صورت واضح برای مرم بیان شود.

وی افزود: شاید با جهاد مردمی در این حوزه تحریم های اقتصادی علیه انقلاب و توطئه های دشمن در این بخش ناكام بماند.

حضور روحانیون آسیب های اجتماعی روستاها را كاهش داده است

معاون استاندار خراسان رضوی اظهار كرد: زمانی روحانیون با دست خالی و بدون هیچ امكاناتی در بین مردم فعالیت های تبلیغی را دنبال می كردند و این برنامه ها نهایت تأثیر را در دل مردم داشت به طوری كه حضور روحانی در هر منطقه باعث آرامش روحی و جسمی و كاهش معضلات اجتماعی و افزایش امنیت در آن بخش می شد.

وی با تأكید بر اینكه استانداری برای ساختن خانه های عالم در شهرستان ها با این اداره همكاری های لازم را خواهد داشت، بیان كرد: فعالیت های روحانون مستقر و هجرت در روستاها و حضور آنها در این مناطق منجر به كاهش آسیب ها شده و باید اذعان كرد كه در زمینه اعزام مبلغ به روستاها هرچه هزینه شود كم است چرا كه صرف مال در این راه یك سرمایه گذاری برای ارتقاء سلامت اجتماعی مردم است.

وی با بیان اینكه نگران كمبود بودجه فرهنگی برای انجام امور تبلیغی نباشید افزود: اعتبارات فرهنگی استان رسیده و منابع مورد نیاز این نهاد در كمترین زمان ممكن تامین می شود.

وی افزود: سال گذشته تنها 30 درصد اعتبارت فرهنگی محقق شد و تعدادی از دستگاه های فرهنگی از جمله تبلیغات اسلامی بودجه كمتری گرفتند كه امسال این موضوع جبران می شود.

گزارش: محمد ولی طاهری بنکدار

تنظیم: هومن بهلولی