تبیان، دستیار زندگی
زنگ خطرهای اشنایی خبر از نکات کلیدی می دهد که شما در جلسات اشنایی با توجه به انها سره را از ناسره جدا خواهید کرد، به امید انتخاب اصلح...
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

زنگ خطرهای آشنایی (2)


زنگ خطرهای اشنایی خبر از نکات کلیدی می دهد که شما در جلسات اشنایی با توجه به انها سره را از ناسره جدا خواهید کرد، به امید انتخاب اصلح... 

در مقاله پیش از چندین اشتباه  صحبت کردیم مانند، سوال کافی نپرسیدن، منطقی جلوه دادن رفتارهای نادرست طرف مقابلمان....  در این مقاله ما چند علامت هشدار دهنده را گوشزد می کنیم.


زنگ خطرهای آشنایی (2)

* وقتی در چند بار رفت وامد ، متوجه وابستگی زیاد ایشان به خانواده اش  می شویم نگویید برای خانواده اش احترام قایل است ، احترام گذاشتن با وابستگی  متفاوت است  ما از فردی که برای ازدواج اقدام می کند انتظار داریم بتواند به تنهایی تصمیماتی رابرای زندگی اش بگیرد .

و این خود یک مورد قابل بررسی است که طرف مقابلمان  وابستگی بیمارگونه دارد یا نه؟

* اظهار محبت و علاقه وافر و هدیه های مکرر هم از علائم هشدار دهنده هستند. در واقع این افراد کسانی هستند  که با محبتشان روی شما  سرمایه گذاری می کنند که شما ، مبالغه آمیز و افراطی به آنها محبت کنید. یعنی همه اینها ابراز است و در واقع شما را این جور دوست ندارند شما را به عنوان کسی که باید به او عشق بورزید دوست دارند و وسائلش را فراهم می کنند.

بعد همین توقع را هم دارند که شغل شما تر و خشک کردن این آقا یا خانم شود. و اگر یک باراین کار را نکنید ، انجاست که دیگر زندگی تلخ می شود.

این نشانه خیلی مهم است و جالب است که ما این افراد  را که اصطلا حا" (مهر طلب) می نامیم ، بسیار تأیید می کنیم و می گوییم خیلی مهربان است.

در صورتی که این یک هشدار خیلی خیلی قوی است و باید توجه داشته باشیم.

* و یا کسانی که وقتی با آنها راه می رویم چشم چران هستند. و به همه جا زیاد توجه  می کنند و این یعنی علاقه آنها در یک جا تثبیت نشده است. چه خانم چه آقا.

نمی گوییم تا یکی از این نشانه ها بود طرف راه رد می کنیم ، اما باید این هشدارها را بدانیم ،  بعد همانطور که خواهیم گفت معدل می گیریم و تصمیم گیری می کنیم.

اشتباه چهارم همان است خیلی عجولانه سازش می کنیم. از خیلی باورها چشم پوشی می کنیم مثلاً ما خانواده ی خیلی مذهبی داریم ، خودمان  هم مذهبی هستیم ولی خانواده و طرف مقابل مان اصلاً مذهبی نیستند و ما می گوییم مهم نیست در حالیکه خیلی مهم است. چون دو نفر باید یک فرهنگ نسبتاً مشابهی داشته باشند تا  با هم سازش کنند.

هر چقدر میزان آشنایی زیاد باشد، با ارزیابی های متفاوت و با تعاملاتی که شما در این مدت دارید و خانواده ها کاملاً با هم آشنا می شوند  بهتر می توانید انتخاب کنید

اشتباه پنجم که  مخصوصا" در بین پدر ومادر های  امروز زیاد است اینست که خیلی زود تسلیم نیاز جنسی می شویم مانند اینکه می گویند فرزندمان به گناه نیافتد و این ما را خیلی هول می دهد که بی تحقیق و بررسی درست تصمیم بگیریم.

اشتباه ششم  اینست که تسلیم زرق و برق مادی طرف مقابل می شویم.

اشتباه هفتم تعهد بر تفاهم مقدم می دانیم. مثلاً فردی بسیار انسانی متعهد است ولی تفاهم ندارید. در هیچ چیز از پارک رفتن گرفته تا خرید هدیه برای کسی و یا سلیقه  در هر چیزبا هم متفاوتیم . او انسان بسیار خوبی است اصلاً دروغ نمی گوید... ولی در ازدواج تفاهم بر تعهد مقدم است نه اینکه تعهد  مهم نباشه ولی تفاهم در ازدواج بیشتر احتیاج است.

زنگ خطرهای آشنایی (2)

اشتباه هشتم اینکه  تفاهم را بر علاقه مقدم می دهیم که این هم اشتباه است. چون علاقه بر تفاهم غلبه دارد. چون علاقه فرد در ازدواج حرف اول را می زند و تفاهم حرف دوم و تعهد حرف سوم را .

در زمان آشنایی شما یکسری دریافت های ارایه ای دارید. گفتگوهای متفاوت تلفنی یا حضوریو یا با خانواده بیرون می روید.

هر چقدر میزان این آشنایی زیاد باشد، با ارزیابی های متفاوت و با تعاملاتی که شما در این مدت دارید و خانواده ها کاملاً با هم آشنا می شوند  بهتر می توانید انتخاب کنید.

سعی کنید در این مدت آشنایی، با تدبیر عمل کنید مثلا" لازم نیست که به همه اعلام کنید  در مرحله آشنایی به سر می برید. و فقط خانواده شما ویا یک مشاور دانا  برای راهنمایی شما کافیست و به دوستان و آشنایان دیگر نگویید ،که اگر تصمیم شما تغییر کرد صدمه نخورید.

اشتباه نهم نادیده گرفتن تردیدها و شک ها است. آنچه شک دارید، بنویسید و روی آن ها تحقیق کنید ، سعی کنید از نقاط مبهم به سادگی نگذرید وبا روشن کردن انها برای خود با ارامش انتخاب کنید.

اشتباه دهم  شما اشتباهات را می بینید ولی می گویید ما تغییرش می دهیم. هر کس خودش راه خودش را انتخاب می کند ما حق نداریم فکر کنیم که باید کسی را تغییر دهیم. گاهی بعضی روانشناسان سال ها نمی توانند کسی را تغییر بدهند شما با کدام تخصص می خواهید در کسی تغییری ایجاد کنید.

و آخرین اشتباه این است که  فکر کنیم ، بعد از ازدواج مشکلات خودشان حل می شود .مشکلات را باید حل کرد، اگر بیشتر توجه  کنیم می فهمیم ،بعضی چیزها حل شدنی نیست و ما بهتر است وارد این ارتباط نشویم.

هر وقت می خواهید با کسی ازدواج کنید تصور کنید می خواهید در یک قایق سفری را با هم در یک دریا بگذرانید، اگر زیر هر کدام از صندلی ها سوراخ شود هر دو غرق می شوید.پس ازدواج یک ارتباط دو سویه است

و در اخر در مورد اینکه ممکن است ما بررسی ها را بکنیم ولی گاهی طرف مقابل در مواردی ما را اغفال می کند و آن موقع چه بگوییم؟

ببینید در یک رابطه ای که کسی، کسی را گول می زند هر دو طرف مقصرند. چون فردی که گول می خورد میدان را برای طرف مقابل باز می کند. باید هوش خود را به کار بگیرید و کمتر گول بخورید. ما برای اینکه خود را تبرئه کنیم و از خود دفاع کنیم. می گوییم گولم زد. 50% قضیه شمایید چرا گول خوردید. چرا هوشیارانه عمل نکردید.

ریحانه سادات موسوی

بخش کلوب ازدواج تبیان


برگرفته از کارگاه های ازدواج موفق سخنان دکتر تبریزی

مطالب مرتبط:

اولین پیش نیاز را پاس کنید!

چگونه "من" ، "ما" می شود ؟

عوامل موثر در شكل گیری ازدواج (قسمت اول)

مهم ترین مرحله ازدواج(2)

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.