تبیان، دستیار زندگی
را رقم زدند غرب به نتیجه رسیده‌ كه نگذارد ایران پیشرفت كند دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهدای دوران دفاع مقدس بزرگترین حوادث تاریخ بشری را رقم زدند و با دست خالی در برابر دشمن به پیروزی رسیدند. دكتر محسن رضایی، دبیر مجمع ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

شهدا بزرگترین حوادث تاریخ بشری را رقم زدند

غرب به نتیجه رسیده‌ كه نگذارد ایران پیشرفت كند

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: شهدای دوران دفاع مقدس بزرگترین حوادث تاریخ بشری را رقم زدند و با دست خالی در برابر دشمن به پیروزی رسیدند.

دكتر محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام كه دیشب در یادواره شهدای مسجد ولیعصر «عج» تهران سخن می‌گفت، با بیان این مطلب افزود: شهداء میدانی از معنویت و عرفان ایجاد كردند كه حتی عرفای بزرگ نیز به آنها غبطه می‌خوردند و بعضی از آنها با حضور در جبهه‌ها، از نماز شب و قرائت قرآن این بسیجیان بهره‌مند می‌شدند.

وی ادامه داد: نزدیك به 60 هزار ساعت نوار ضبط شده در جنگ داریم و می‌توان بررسی شود، آیا بچه‌های ما كه با كمترین امكانات در مقابل از كشور دفاع كردند، بالاترند، یا ژنرال‌هایی كه در كتاب‌ها از آنها یاد می‌شود.؟

دكتر رضایی تاكید كرد: شهدای ما حقیقتا عارف بودند و به قول امام خمینی (ره)، ره صد ساله را یك شبه پیمودند. ارتش‌های جهان 30 تا 40 سال باید نظامی‌گری یاد بگیرند تا بجنگند، اما این بچه‌ها در خود جنگ، دفاع را آموختند.

وی با اشاره به روزهای اول شروع جنگ عراق علیه ایران گفت:در این روزها هیچ مرزی بیشتر از چند ساعت در مقابل عراق نتوانست مقاومت كند، در آن زمان ، سپاه مسوولیتی نداشت و البته توان دفاعی هم وجود نداشت. مجموعه سپاه حدود 30 هزار نفر داوطلبی بودند كه می‌خواستند از انقلاب دفاع كنند و سلاحشان هم كلاشینكف و ژــ3 بود، بعضی اوقات هم چند تیربار پیدا می‌شد، به اندازه انگشتان دست خمپاره داشتند و ضد هوایی،آرپیجی، توپخانه و موشك دوربرد هم در كار نبود.

دكتر رضایی ادامه داد: برای ارتش هم كه مسوولیت دفاع از مرزها را بر عهده داشت: اتفاقاتی افتاده بود؛ سران ارتش فرار كرده بودند و بالاترین رده‌های آن كه در كشور ماندند سرهنگ بودند، از سوی دیگر، سلاح و مهمات ارتش قطع شده بود. «اف 14» داشتیم، اما موشك «فونیكس» بیشتر از چهار الی پنج فروند نبود و یا ناو داشتیم اما موشك‌هایی چون «هارپون» نداشتیم، چون آمریكا به دلیل بی‌اعتمادی به ارتش ایران، مهمات استراتژیك را در ایران انبار نمی‌كرد و بالاخره 50 هزار مستشار آمریكایی هم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران را ترك كرده بودند.

وی اظهار داشت: همچنین ارتباطات نظامی ایران با دنیا قطع شده بود و دولت موقت نیز قراردادهای تسلیحاتی را لغو كرده بود و عملاً قبل از جنگ خلع سلاح شده بودیم، بنابراین، عراق تا دروازه شهرهای مرزی پیشروی كرد و مقاومت اصلی در شهرها صورت گرفت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: مشكلات به همین جا ختم نمی‌شد، بنی‌صدر نیز كه رییس جمهور و فرمانده نیروهای مسلح بود، افراد سپاه را از اتاق جنگ ارتش بیرون می‌كرد و در جواب این كارش هم می‌گفت: عده‌ای از افراد جلسه می‌گویند، ما به این پاسداران و بسیجیان اعتماد نداریم. اعتماد نكردن بنی‌صدر به بسیجیان ناشی از ناآگاهی وی از مردان بزرگ و قهرمانان گمنام بود، بسیجیان گمنام بودند و از همین مساجد، عزاداری‌ها، عاشوراها ، محرم‌ها و كربلاها راهی جبهه‌ها می‌شدند.

دكتر رضایی اظهار داشت: بنابر دلایل فوق بود كه دنیا فكر می‌كرد عراق صد در صد در جنگ موفق می‌شود و این جنگ 20 سال طول می‌كشد و بر همین اساس امام خمینی «ره» فرمودند: اگر این جنگ 20 سال نیز طول بكشد، ما ایستاده‌ایم و هر چند در سال اول جنگ، ایران هر حمله‌ای انجام داد، موفق نبود، اما سال دوم با كنار رفتن بنی‌صدر و روی كار آمدن نیروهای انقلاب ، پیروزی‌های ایران در عملیات‌هایی مثل شكست حصر آبادان و آزادسازی خرمشهر آغاز و اوضاع جنگ تغییر كرد.

وی با اشاره به فراز و نشیب‌های مختلف جنگ تحمیلی و پایان آن گفت: وقتی جنگ تحمیلی تمام شد، ایران بر روی پای خود ایستاده بود، چون هیچ سرزمینی را از دست نداده بود و این اولین بار در 200 سال گذشته بود كه ایران در یك جنگ تمام سرزمین‌هایش را حفظ می‌كرد، چون در هر جنگی، قسمتی از ایران جدا شده بود كه آخرین آن بحرین بود.

دكتر رضایی با اشاره به پشتیبانی آمریكا و شوروی سابق در جنگ تحمیلی از عراق، گفت: با این حال، تحلیل برخی این است كه ایران می‌خواست صدام را ساقط كند كه نتوانست و این جز ترفند تبلیغاتی، چیز دیگری نیست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با اشاره به فشارهای آمریكا و همپیمانانش به ایران در مورد انرژی هسته‌ای گفت: آنها خواستار عقب‌نشینی كامل ایران از موضع خود در این زمینه هستند و این در حالی است كه ایران به مدت سه سال همه نوع همكاری با آنها انجام داد، اما وقتی نوبت آنها شد بیانیه‌ دادند كه ایران باید به كلی از دانش هسته‌ای منصرف شود.

وی با بیان اینكه این همه اطلاعات و همكاری برای چه بود؟ گفت : حالا هم می‌خواهند پرونده ایران را به شورای امنیت ارجاع دهند، دلیل این كار هم روشن است، آنها از ایران مقتدر و پیشرفته در منطقه نگرانند، چون در این صورت كشورهای منطقه زیر سایه ایران قرار می‌گیرند.

دكتر رضایی ادامه داد: این مخالفت‌ها با ایران ارتباطی به انقلاب اسلامی و دولت آقای احمدی نژاد ندارد، آنها از 200 سال پیش در صدد جلوگیری از پیشرفت ایران هستند، غرب از گذشته تا به امروز به یك نتیجه تاریخی رسیده‌است كه نگذارید ایران راه بیفتد.

وی در پایان تصریح كرد:مشكل آنها بمب اتم نیست، بلكه نگرانی از پیشرفت ایران است، بنابراین، ملت ایران یك بار دیگر در معرض آزمایش قرار گرفته است، البته امیدواریم جنگ و ناامنی رخ ندهد، چون آنها بنای ناامنی دارند و تلاش مسوولان این است كه به این نقطه نرسیم ، اما اگر به این نقطه رسیدیم، یك بار دیگر همین جوانان ایران را سربلند خواهند كرد، چون مردم ما ظلم ستیز و طرفدار مظلومند و اگر امام حسین «ع» در دل مردم جا باز كرده به دلیل مظلومیت آن حضرت است.

لینکها :

شب خاطره سردار شهیداحمد كاظمی

دل کندن از "احمد" برایم خیلی سخت بود

سالگردعملیات ‌والفجر‌‌8