تبیان، دستیار زندگی
و سرانجام دستمزد بالای بازیگران و بازیکنان ورزشی، آن قدر مهم شد که حتی اعتراض یکی از مراجع عظام تقلید را در پی داشت
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

اعتراض آیت الله مکارم به دستمزد بازیگران

آیت الله مکارم شیرازی، از مراجع عظام تقلید، به دستمزد بالای برخی از بازیگران و بازیکنان ورزشی و همچنین جایزه هایی که به آن ها داده می شود، اعتراض کرد.

مکارم شیرازی

مساله دستمزدهای بالا در کشورمان، بحث تازه ای نیست. این ماجرا، از وقتی که نظام رسانه ای و سینمایی و فوتبالی به شکل نوین خودش شکل گرفته، بوده و ظاهرا پابرجا هم خواهد بود. ماجرای دستمزد بالای بازیگران، آش را چنان شور کرده بود که حتی صدای خود سینمایی ها هم در آمده بود که چرا یک بازیگر، باید متقاضی مبلغی کلان باشد و به این وسیله، به سایر عوامل یک فیلم یا سریال تلویزیونی، فشار بیاورد. و البته بحث هایی شبیه به این نیز درباره فوتبالیست ها و ستاره های تلویزیونی نیز مطرح شده بود.

تا اینکه خبر رسید، یکی از مراجع عظام تقلید، در مراسم شب احیای بیست و سوم ماه مبارک، صریحا به این ماجرا اعتراض کرده است. آیت الله مکارم شیرازی، که در مدرسه علمیه امیرالمومنین قم مراسم شب احیا را به جا می آورد، در بخشی از سخنرانی خودش گفت:

"امروز مناطقی ازکشور مخصوصا مناطق مرزی از فقر رنج می برند و در برخی روستاها حتی امکانات اولیه بهداشتی نیست و مردم در رودخانه‌ها استحمام می‌کنند و در برخی روستاها بالغ بر 25 سال است که حتی یک روحانی هم نرفته است، می شود با جهاد مالی به این معضلات رسیدگی کرد".

این مرجع تقلید شیعیان همچنین در ادامه سخنانش، تاکید کرد که:

"با وجود این شرایط ما امروز شاهد هستیم که برخی بودجه‌های گزاف صرف بازیگران سینما یا بازیکنان ورزش می شود و چه جایزه های کلانی که به آنها داده نمی‌شود یا در قالب بودجه های دولتی چه هزینه‌های گزافی که به عده‌ای افراد معلوم الحال با عنوان ایرانیان مقیم خارج کشور از خرج می‌شود؛ این در حالی است که در گوشه وکنار این مملکت فقر بر مردم چیره شده است".

اعتراض به دستمزد بالای چهره های مشهور در سینما و ورزش، در حالی به حوزه های علمیه و مراجع تقلید هم کشیده شده که تلویزیون هم در این امر، پیشگام شده و دستمزدهای کلانی را برای برخی از مجریان و بازیگران و تهیه کنندگان و

امروز شاهد هستیم که برخی بودجه‌های گزاف صرف بازیگران سینما یا بازیکنان ورزش می شود و چه جایزه های کلانی که به آنها داده نمی‌شود یا در قالب بودجه های دولتی چه هزینه‌های گزافی که به عده‌ای افراد معلوم الحال با عنوان ایرانیان مقیم خارج کشور از خرج می‌شود؛ این در حالی است که در گوشه وکنار این مملکت فقر بر مردم چیره شده است

کارگردانان خودش در نظر می گیرد. نکته جالب تر این که چهره هایی که خود تلویزیون در چهره کردن و مشهور ساختن آن ها نقش داشته، کار را به جایی رسانده اند که برای حضور در همین تلویزیون و مصاحبه و گفتگو با مردم، تقاضای پول و حق قدم و حق حضور در برنامه را می کنند. و البته این حق قدم ها نیز، در لیست هزینه های تهیه کنندگان لحاظ شده و از محل بیت المال مسلمین، پرداخت می شود! و البته جالب تر این که، تلویزیونی ها حتی در مقابل برخی از چهره ها تاب و تحمل و اختیار از کف داده و به پاس شادباش حضور این چهره های مشهور و شناخته شده، چند ساعت آنتن زنده این مملکت را در اختیار آن ها قرار می دهند تا از مطالبات شخصی صدها میلیونی خودشان سخن بگویند و دفاع کنند؛ ماجرایی که در برنامه نود اتفاق افتاد و علی دایی به این برنامه آمد تا چند ساعت درباره طلب 800 میلیون تومانی خودش از فدراسیون و دعوای شخصی اش، صحبت کند. رویدادی که اعتراضات مختلفی را به این ماجرا، در پی داشت.


گروه هنر تبیان