تبیان، دستیار زندگی
مدیرعامل مبین نت از راه‌اندازی سرویس وایمكس این اپراتور در 11 شهر خبر داد و گفت: براساس پروانه تا پایان سال جاری 90 شهر تحت پوشش وایمكس قرار خواهد گرفت....
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

عرضه رسمی وایمكس مبین نت تا پایان مرداد

محمد تقی خاكی؛ مدیرعامل مبین نت

مدیرعامل مبین نت از راه‌اندازی سرویس وایمكس این اپراتور در 11 شهر خبر داد و گفت: براساس پروانه تا پایان سال جاری 90 شهر تحت پوشش وایمكس قرار خواهد گرفت.

محمد تقی خاكی در نشست خبری روز گذشته به مناسبت آغاز سرویس‌دهی وایمكس مبین‌نت در 11 شهر كشور اظهار داشت: حق لیسانس پروانه وایمكس 108 میلیارد تومان برای كل كشور است كه 40 درصد آن به صورت نقد پرداخت شد و مابقی در اقساط 6 ماهه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل مبین ادامه داد: بر اساس پرونده اعطا شده باید تا پایان آذرماه 88 در استانها 80 درصد پوشش شبكه ایجاد می‌شد كه این كار انجام شد و از لحاظ پوشش در آذرماه كل مراكز استانها و تهران تحت پوشش شبكه وایمكس مبین نت قرار گرفت.

خاكی تأكید كرد: در بهره‌برداری از شبكه، توجه به كیفیت شبكه امر مهمی بود كه به منظور تحقق این مهم قدری تأمل كردیم.

وی ادامه داد: برای بهره برداری در پایان خردادماه برنامه ریزی شده بود كه به دلیل پیشامد مسائلی كه از اختیار ما خارج بوده راه‌اندازی اندكی با تأخیر مواجه و به پایان مردادماه موكول شد كه حداكثر تا پایان مردادماه نهایی می‌شود.

مدیرعامل مبین نت خاطرنشان كرد: بهره‌برداری 2 بخش "رادیویی " و "شبكه " را شامل می‌شود كه در 11 شهر مورد بهره برداری از لحاظ رادیویی مشكلی وجود ندارد اما در رابطه با «شبكه» امیدواریم ظرف چند روز آینده (حداكثر تا پایان ماه جاری) نهایی خواهد شد.

خاكی تأكید كرد: علاوه بر توجه به كیفیت سیستم و گسترش پوشش شبكه بر بخش نرم افزاری نیز تأكید خواهیم كرد تا با ارائه سرویس‌های ارزش افزوده تنوع در محصولات را ایجاد كنیم.

وی گفت: بر اساس پروانه اعطا شده از سوی سازمان تنظیم مقررات، اپراتور باید در سال 89، حدود 90 شهر و در سال 90 تعداد 379 شهر را تحت پوشش قرار دهد.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص اینكه آیا تفاهم‌نامه ای با سایر اپراتورها برای استفاده مشترك از آنتن‌ و سایت شیرینگ دارید، گفت: علیرغم تمایل ما به این كار در حال حاضر با هیچ اپراتوری در زمینه سایت شیرینگ به توافق نرسیده‌ایم و حتی در صورت توافق در موضوع اجاره، گاهی این امر به دلایل فنی ممكن نمی‌شود.

خاكی در خصوص اینكه چرا در لیست قیمت‌های وایمكس این اپراتور برای مثال از عبارت «تا 128» استفاده شده گفت: در مواقع (share) اشتراكی بودن سرویس گاهی ممكن است به علت استفاده همزمان چند كاربر سرعت كمتر از 128 باشد.

خاكی همچنین در خصوص اینكه برنامه این اپراتور برای ارائه سرویس‌های voip و vpn چیست، گفت: به دلیل اینكه ساز و كار سرویس‌های voip و vpn قدری پیچیده‌تر است در این مرحله تنها سرویس اینترنت از سوی اپراتور مبین نت ارائه می‌شود و سرویس voip و vpn در فاز‌های آِینده ارائه خواهد شد.

خاكی در خصوص تغییر اعضای هیئت مدیره مبین نت، اظهار داشت: مدیرعامل سابق مبین نت نماینده سهامدار در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هستند كه به سمت رئیس هیأت مدیره مبین نت منصوب شده‌اند. آقای نژاد دادگر نیز با تصمیم سهامدار در حال حاضر در آریاسل حضور دارند كه البته مبین نت نقشی در آریاسل ندارد و اگر چند تن از سهامداران مبین نت در شركت آریاسل سهامدار باشند دلیل وابستگی آریاسل به مبین نت نمی‌شود و تغییر مدیریت محدود به این دو شخص است.

مدیرعامل مبین نت همچنین در خصوص تركیب اعضای هیئت مدیره مبین نت و حضور كارمندانی از همراه اول و بازنشستگانی از شركت ارتباطات زیرساخت در تركیب اعضای هیأت مدیره این شركت گفت: استفاده از آدم‌های نوپا حرفه ای نیست، بنده سابقاً عضو هیأت مدیره زیرساخت بوده‌ام و با اینكه برای ادامه حضور در این سمت 5 سال دیگر فرصت داشتم اما بازنشسته و به مبین نت آمدم.

وی همچنین در خصوص خرید 40 درصد سهام مبین نت توسط همراه اول، گفت: 60 درصد سهام مبین نت متعلق به شركت گسترش الكترونیك ایران است كه سهامدار تصمیم گرفت 40 درصد كل سهام خود را به همراه اول بفروشد.

خاكی افزود: در این فاصله سازمان تنظیم مقررات اعلام كرد این واگذاری مشكل دار است و طبق پروانه مبین نت باید تغییر سهامداری به رگولاتوری اطلاع داده می‌شد كه اواخر اردیبهشت ماه این كار انجام شد.

وی ادامه داد: این تغییر سهامداری زمانی رسمی می‌شود كه در دفتر ثبت شركتها یا در روزنامه‌ها رسما اعلام شود و این امر به دلیل عدم نظر موافق سازمان تنظیم هنوز اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد: رگولاتوری این واگذاری را خلاف اعلام كرده اما سهامدار می‌تواند بحث حقوقی خود را با سازمان تنظیم داشته باشد.

تنظیم: هومن بهلولی