راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 1176
  • يکشنبه 17/6/1387
  • تاريخ :

تصويربرداري روز حسرت تاپايان رمضان
مهراوه شريفي نيا در روز حسرت

مقدم:حساسيت‌ به موضوعات ماورايي عقب‌افتادن ما را باعث نمي‌شود

مديران سيما امسال مردم را با ريسك بي‌خطر روبه‌رو مي‌كنند!

سيروس مقدم از ساخت سريال‌هاي ماه رمضان به عنوان يك مسابقه ماراتن سنگين ياد كرد و افزود: واقعيت اين است ساخت سريال‌هاي ماه رمضان كار هر كسي نيست. اين توليدات، تهيه‌كننده و كارگردان خاص خود را طلب مي‌كند و رياضت‌ها سختي‌هاي خودش را دارد.

كارگردان «روز حسرت»  ادامه داد: شايد مديران سيما، سال آينده از حضور كارگردانان جوان‌تر براي ساخت سريال‌هاي ماه رمضان استفاده كنند. اما امسال تصميم‌شان بر اين بوده است كه مردم را با يك ريسك بي‌خطر روبه‌رو كنند. واقعيت اين است كه مردم حق دارند، سريال خوب ببينند حال فرق نمي‌كند اين سريال را يك كارگردان باتجربه بسازد يا يك جوان كم‌تجربه.

***

سيروس مقدم در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه آيا اين مطلب كه مي‌گويند او روزي 10 دقيقه فيلم مي‌گيرد صحت دارد؟ گفت: اين حرف غلط است، چراكه من روزي 15 دقيقه فيلم مفيد مي‌گيرم.

وي در عين‌حال تصريح كرد: پرسش من اين است كه خروجي كار چيست؟ ما شاهد كار كارگرداناني هستيم كه روزي 2 دقيقه فيلم مفيد مي‌گيرند، اما خروجي كارشان با كارگرداني كه روزي 10 دقيقه فيلم مفيد مي‌گيرد فرق چنداني ندارد. ضمن اين‌كه شايد كارگرداني كه روزي 10 دقيقه فيلم مفيد مي‌گيرد، موفق‌تر هم باشد.

***

اين كارگردان سپس به اين پرسش كه آيا نگران نيست اتفاقاتي كه براي سريال «اغما» در قسمت‌هاي پاياني رخ داد امسال براي «روز حسرت» رخ دهد، پاسخ منفي داد و افزود: تا آن‌جا كه من مي‌دانم براي «اغماء» اتفاق بدي نيفتاد؛ «اغماء» خوب شروع شد و خوب هم به پايان رسيد. مخاطبان ما هم از پيام اين سريال راضي بودند.

امسال هم همين‌طور است؛ حساسيت‌ها نسبت به موضوعات ماورايي باعث عقب‌افتادن ما نمي‌شود، بلكه باعث مي‌شود كار با استحكام بيشتر و با پايه‌هاي محكم‌تري روي آنتن برود.

***

سيروس مقدم با استقبال از ساخت سريال‌هاي ماه رمضان توسط عوامل جديدي كه پيش از اين ساخت اين قبيل سريال‌ها را برعهده نداشته‌اند، در عين حال گفت: طبيعتا لحظاتي در زندگي هست كه فرصت ورود به ريسك‌هايي كه ضريب اطمينانش پايين است به دست نمي‌آيد و اصلا نبايد وارد آن شد.

فرامرز قريبيان و افسانه بايگان در روز حسرت

كارگردان سريال «روز حسرت» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا در پاسخ به اين پرسش كه تا چه اندازه به ساخت سريال‌هاي ماه رمضان با حضور عوامل جديد تأكيد دارد و يا معتقد است تلويزيون بايد به دور از ريسك‌پذيري همانند رمضان امسال به سراغ عوامل باتجربه برود؟ گفت: خود من هم خيلي خوشحال مي‌شوم كه كارهاي ماه رمضان با طيف تازه‌تري از كارگردانان جوان متن‌ها و بازيگران جديد ساخته شود.

اما شايد احساس خود من هم اين است كه طبعا لحظاتي در زندگي است كه فرصت ريسك نيست.

وي ادامه داد: شايد به دليل حساسيت سريال‌هاي ماه رمضان تلويزيون ترجيح داده است كه با همان عواملي قبلي كارها را توليد كند. چرا كه دوستان جوان‌تر كم‌تجربه‌اند، بايد كارهاي جمع و جورتري را كار كنند تا پخته‌تر شوند و بعد بتوانند يك سريال سنگين ماه رمضان را به پايان برسانند.

واقعيت اين است ساخت سريال‌هاي ماه رمضان كار هر كسي نيست. اين توليدات، تهيه‌كننده و كارگردان خاص خود را طلب مي‌كند و رياضت‌ها سختي‌هاي خودش را دارد.

***

مقدم همچنين در پاسخ به اين پرسش كه براي محكم‌شدن پايه‌هاي سريال «روز حسرت» تا چه اندازه از مشاوره‌هاي مذهبي بهره برده است؟ گفت: چنين موضوعي بدون جلسات كارشناسي و مشاوره نمي‌تواند اتفاق نيفتد و تيم ما شامل آقايان افخمي و سجاد ابوالحسني قطعا از نظرات كارشناسي و مشاوره علما استفاده مي‌كنند و كار را جلو مي‌برند.

وي يكي از دلايلي كه باعث شد نگارش فيلم‌نامه‌ي «روز حسرت» ديرتر از ديگر سريال‌هاي ماه رمضان سيما آغاز شود را تحقيقات، پژوهش‌ها، مناظرات و گفت‌وگوهايي دانست كه با حضور مشاوران مذهبي براي نگارش فيلم‌نامه انجام داده‌اند.

***

سيروس مقدم با اعلام اين‌كه تصويربرداري «روز حسرت» تا پايان ماه رمضان ادامه مي‌يابد، يكي از ويژگي‌هاي سريال‌هاي اين‌چنيني را پيش رفتن با تماشاگر دانست و افزود: يكي از ويژگي‌هاي سريال‌هايي كه هم‌زمان با ساخت روي آنتن مي‌روند، اين است كه نفس به نفس تماشاگر مي‌توانند خودشان را تصحيح كنند. تمام برنامه‌هاي روتين در دنيا اين ويژگي را دارند.

فرامرز قريبيان در روز حسرت

وي به اين پرسش كه با چنين نگرشي آيا مي‌پذيرد، «روز حسرت» در ادامه پخش با تغييراتي همراه شود پاسخ مثبت داد.

مقدم اضافه كرد: ممكن است يكي از شخصيت‌هاي ما در يك سريال باعث ايجاد حساسيت روي جامعه پزشكان، وكلا، خانم‌ها و غيره شود كه ما طبيعتا آن را اصلاح مي‌كنيم. اين قابليت‌ در سريال‌هاي روتين وجود دارد كه اگر در بخشي زياده‌روي كرده‌ايم آن را اصلاح كنيم و اگر احساس كنيم در بخشي نياز مردم برطرف نشده است آن بخش را تقويت كنيم.

***

اين كارگردان در پاسخ به اين پرسش كه آيا اعتراضاتي كه سال گذشته به «اغماء» شد، او را دچار خودسانسوري نكرده است؟ پاسخ منفي داد و افزود: اعتراضاتي كه به «اغماء» كرده‌اند باعث شد تا صحنه‌هاي پزشكي سريال‌ را اگر يك نفر از اعضاي جامعه پزشكي هم حضور نداشتند تصويربرداري نكنيم.

سيروس مقدم در پاسخ به اين پرسش كه آيا وقوع اين اتفاق را براي «روز حسرت» هم پيش‌بيني مي‌كند؟ گفت: ما مسأله منفي در «روز حسرت» نداريم كه با مشكل خاصي مواجه شويم.

منبع : ايسنا

آخرین نظرات کاربران
شیوا
بسیار زیبا و جالب از اینکه آخرش را نمی توانیم پیش بینی کنیم و با بقیه فیلم های ایرانی متفاوت است بسیار ممنون و سپاسگذاریم
پاسخ تبیان :
يکشنبه 14/7/1387-12:34
ناشناس
خیلی خوب است . ولی اخرش چه می شود.
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 3/7/1387-10:18
مسعوده ایمانی
فیلمهای اقای مقدم سرشار از داستانهای در هم فرورفته است که ایشان اصرار دارند به همه ی شخصیتهای ان بپردازند
پاسخ تبیان :
جمعه 29/6/1387-0:51
ناشناس
عالی است ممنون
پاسخ تبیان :
شنبه 23/6/1387-11:58
ناشناس
فیلمهای اقای مقدم قابل پیش بینی نیست
پاسخ تبیان :
چهارشنبه 20/6/1387-12:15
الهه
فیلمش خیلی قشنگه
پاسخ تبیان :
سه شنبه 19/6/1387-14:35
محمد
مطمئنا از موسیقی خوب و تاثیرگذار آریا عظیمی نژاد
به هیچ وجه نمیشه گذشت.
پاسخ تبیان :
دوشنبه 18/6/1387-15:15
ali sadry
موضوعش جالبه
پاسخ تبیان :
دوشنبه 18/6/1387-12:48
dorsa razy
من نمیدونم چرا اقای سیروس مقدم همش فیلمهای غمگین می سازن وچرااینقدر کلیشه ایی کار میکنند
پاسخ تبیان :
يکشنبه 17/6/1387-16:31
aftablatif
خوب بود
پاسخ تبیان :
يکشنبه 17/6/1387-10:50
ناشناس
عالی
پاسخ تبیان :
يکشنبه 17/6/1387-10:8
mandana abdollahi
صحبت هاىآقاى مقدم كاملا منطقى است.
پاسخ تبیان :
يکشنبه 17/6/1387-1:17