راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • صدامولوژی ؛پدیده ای بنام صدام
    صدامولوژی ؛پدیده ای بنام صدام
    صدام شخصیتی است که پدید آورندگان آن نیز در چگونگی عملکرد او عاجز مانده‏اند و هنوز نمی‏دانند در چه شرایطی و در چه ظرفیت‏های زمانی و مکانی، حوادث زندگی این شخص سپری شد تا صدام، صدام شد؛
  • تعداد بازديد :
  • 4520
  • پنج شنبه 8/11/1388
  • تاريخ :

كشف پیکر پاک شهدای ایرانی در بصره

پیكر 9 تن از شهدای جنگ تحمیلی در بندر ام الرصاص استان بصره عراق كشف شد كه به احتمال زیاد این پیكرها متعلق به رزمندگان عملیات كربلای 4 در سال 1365 هستند.

كشف پیکر پاک شهدای ایرانی در بصره

در پی كشف پیكرهای مطهر تعدادی از شهدای حماسه دفاع مقدس در منطقه عمومی جزیره ام‌الرصاص عراق كه روبروی بندر خرمشهر واقع است، " نادر دریابان " پژوهشگر حوزه دفاع مقدس گفت: به احتمال زیاد این پیكرها مربوط به عملیات كربلای 4 و درگیری‌های بامداد روز پنجشنبه 4 دیماه 1365 است كه در نبردهای سنگین آبی خاكی رزمندگان اسلام با مزدوران بعثی در منطقه به جای مانده است.

در سال 2003 میلادی با سقوط رژیم صدام منابع محلی عراقی در منطقه اعلام كردند كه پیكرهای تعدادی از رزمندگان ایرانی از جمله شهدای غواص در این منطقه به دست آمده است .

در سال 2003 میلادی با سقوط رژیم صدام منابع محلی عراقی در منطقه اعلام كردند كه پیكرهای تعدادی از رزمندگان ایرانی از جمله شهدای غواص در این منطقه به دست آمده است اما به دلیل مین‌گذاری وسیع و نامرتب منطقه تلاش برای بیرون آوردن آنها با مشكلات زیادی همراه است

 این پیكرها به دنبال عملیات ساخت و ساز و امور و عمرانی عراقی‌ها در منطقه در سمت چپ جاده ابوالخصیب به فاو قرار دارد.

تفحص

منابع محلی عراقی در این زمینه اعلام می‌دارند كه احتمالاً بیش از 170 پیكر شهدای ایرانی در منطقه عمومی ام‌الرصاص تا ساحل عراقی اروندرود قرار گرفته باشد.

همین منابع اعلام می‌كنند كه در سال‌های اخیر پیكرهای تعدادی از شهدای ایرانی در نهرهای منشعب از اروندرود در مناطق ساحلی ابوفلوس و نزدیكی‌های ام‌الرصاص كشف شده است.

گزارش منابع محلی حاكی است برخی از شهروندان جنوب عراق در این منطقه (جزیره ام‌الرصاص) به هنگام جستجوی آهن قراضه ناشی از جنگ‌افزارها و سنگرهای دشمن بعثی به برخی از پیكرهای شهدای ایرانی در منطقه بر می‌خورند.


منبع :

خبرگزاری فارس

 

تنظیم برای تبیان :

بخش هنر مردان خدا - سیفی

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
ناشناس
به احمد احمدی .
در راه شهیدان ثابت قدم باش تا به عکس شهیدان عمل نکنی . دادش
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 14/11/1389 - 11:17
احمد احمدی
عکس شهدا عمل نکنیم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 13/10/1389 - 15:34
ناشناس
بنام خداوند شهیدان
بنده همان موقع درجزیره امرصاص بودم و میدانم که این شهیدان چگونه و با چه شجاعتی ولی مظلومانه
به شهادت رسیدند خدواند مقام این بچه ها را عال تر بگرداند
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 6/3/1389 - 12:16
Tolooe_sorkh
بسم رب الشهدا
زنده تر از شهدا نمی شناسم... ولا تحسبن الذین قتلوا...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 1/3/1389 - 0:12
83214117
جانم به فدای شهدا
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 10/11/1388 - 19:27
milad20razeqi
اللهم صل الله محمد و آل محمد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 9/11/1388 - 9:56
mosalmanirani
همگی برای سلامتی روح شهدای عزیزمان یک فاتحه بخوانیم.....
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 8/11/1388 - 20:38
mansoor43
برای شادی روح شهدا صلوات. یادمان باشد حافظ خون شهدا باشیم
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 8/11/1388 - 17:29
جواد مفرد کهلان
ضمن احترام به شهدای جنگ باید یادآور بشوم اصالت را باید به زندگان داد و به نام خدا و امام موعود زیر کامیون نگرفت خصوصاً که هیچیک از این دو وجود خارجی ندارد و صرفاً موجودات سر و کاری هستند.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 8/11/1388 - 16:49