راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

  • تعداد بازديد :
  • 3004
  • سه شنبه 30/4/1388
  • تاريخ :

پاتک نماز شب خوان ها

پاتک نماز شب خوان ها

از جمله مراقبت های ویژه نماز شب ، رد گم کردن شب زنده داران بود با بذله گویی و پرهیزاز  قداست هایی که خواه ناخواه جزو تبعات آن شب زنده داری ها بود . بچه ها در به در  دنبال این می گشتند که کسی را پیدا کنند و خودشان را به همه کرامات ، مثل «مولوی» به پای آن «شمس» بیندازند. این بود که شب زنده داران می بایست مرتب به نگه داشتن ظاهرشان در سطح بقیه و ارزان فروختن خودشان به دیگران ، این واقعیت را انکار می کردند و با خودشان بیگانه میشدند .

از جمله مراقبت های ویژه نماز شب ، رد گم کردن شب زنده داران بود با بذله گویی و پرهیزاز  قداست هایی که خواه ناخواه جزو تبعات آن شب زنده داری ها بود . بچه ها در به در  دنبال این می گشتند که کسی را پیدا کنند و خودشان را به همه کرامات ، مثل «مولوی» به پای آن «شمس» بیندازند.

 از جمله این کلمات قصار و مطایبات این بود که اگر کسی التماس دعا می گفت و به نحوی می خواست بگوید که من میدانم شما نماز شب میخوانی، او در جواب این « تک » گوینده چنین « پاتک » می کرد:

- وقتی خشاب چهل تایی ام را شلیک می کردم ، به اسم شما که رسیدم  سلاح گیر کرد( منظور ذکر استغفار برای چهل مومن در قنوت نماز شب است).

- دیشب ان قدر هوا سرد بود که آب وضو روی دستم یخ زد.

- تابستان است و  هوای جنوب وما هم ناشی. دیشب که وضو می گرفتم ، بعد از  مسح سرم، آب دستم خشک شد و نتوانستم مسح پایم را بکشم.

- دیشب قبله را گم کرده بودم وقتی پیدا کردم که داشتن اذان صبح را می گفتند.

- دیشب بنده خدا نگهبان مرا اشتباه گرفته  و کم مانده بود که در سجده شکلات پیچم کند.

- گاهی اوقات این دیگران بودند که سر به سر نماز شب خوانها می گذاشتند به این نحو که مثلا در حالی که دست هایشان را روی چشم هایشان گذاشته بودند به شخص می گفتند « برو کنار نور چشم هایم را اذیت می کند» یا  « عجب نوری از پیشانیت می باره» یا « ما را هم تو خشاب چهل تایی جا بده ، اگر نشد ، در خان لوله ثرار بده» و امثال این عبارات.

منبع: فرهنگ جبهه ( شوخ طبعی ها)

تنظیم برای تبیان : یزدانی

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
احمد
دعاکنیم که جوانهای امروزبه خاک پایشان برسند
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 17/10/1388 - 8:19
مازيار
خدا توفیق به همه بده
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 29/5/1388 - 3:36
ناشناس
خوب بود جوان امروز تشنه ی چنین مطالبی است.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 24/5/1388 - 20:57
الهه
توپ توپ توپ
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
جمعه 16/5/1388 - 21:45
rahatom
خدا قوت
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 3/5/1388 - 0:13
ناشناس
قشنگ بود در مورد اثرات نماز شب هم مطالبی را بگویید ممنون.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
چهارشنبه 31/4/1388 - 11:4
مهرداد
یادش بخیر ...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 30/4/1388 - 11:36
jafara
جالب بود.خوش به حاله شون.عاقبت به خیر شدن.
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
سه شنبه 30/4/1388 - 11:20