راهنما

اگر در ابتدا و انتهای عبارت جستجو علامت (") ( یا quotation) بگذارید، مطالبی که در متن آنها عین کلمات وجود دارد داخل عبارت را جستجو و نمایش می دهد ولی اگر در دو سر عبارت جستجو علامت (") قرار ندهید مطالبی که در متن آنها یکی از کلمات داخل عبارت وجود داشته باشد یافت می شود.

مطالب مرتبط
  • خدای فوق العاده من
    خدای فوق العاده من
    یک قلب، یک اتاق، چند تا کتاب، یک عالمه شماره تلفن، یک دوست صمیمی، چند تا نامه یادگاری، دو تا راز (یکی کوچک و یکی بزرگ)، یک گلدان، سه تا آواز، یک دفترچه یادداشت های شخصی و یک خدا. این دارایی من است.
  • زندگی و مرگ به صرف چایی شیرین
    زندگی و مرگ به صرف چایی شیرین
    زندگی و مرگ با هم قدم می‌زنند؛ توی یکی از خیابان‌های بلند و باریک شهر که دو طرفش را سرو ناز کاشته بودند
  • تعداد بازديد :
  • 3196
  • پنج شنبه 1/1/1387
  • تاريخ :

تو برای همیشه کافی هستی!

خدایا!تو معبود دیرین مایی.تو خدای همیشه ی مایی.همه چیز نو به نو می شود و تو همچنان،هر لحظه، در کار آفرینش تازه ای.

تو برای همیشه کافی هستی!
خدایا!سال نو از راه می رسد و از تو می خواهم که با نو شدن سال،جان ما را هم نو کنی.

خدایا!در این سال نو ،ما را از گزند شیطان در امان نگه دار و به ما توان غلبه بر نفس اماره ببخش.

خدایا!سال نو می شود و فرصتی نو از تو می خواهم.فرصتی که در آن، به کارهایی بپردازم و در راهی قدم بردارم که مرا به تو نزدیک کند.

خدایا!تو بخشنده و بزرگوار و با عظمتی.هر که پشتیبانی ندارد، به پشتیبانی تو  می تواند دلگرم باشد و آن کس که هیچ ذخیره و پس اندازی ندارد،به دارایی و بخشش تو، می تواند تکیه کند.

خدایا!هر که پناهی ندارد، تو پناهش می دهی و آنکه فریاد رسی ندارد، تو به دادش می رسی.تو پشتوانه و پشتیبان و گنج کسانی هستی که هیچ پشتوانه و گنج و پشتیبانی ندارند.

تو برای همیشه کافی هستی!

خدایا!امتحان و آزمایش های تو خوب است و امیدی که در دل ها می آفرینی  بزرگ. تو ناتوان ها را عزت می بخشی و آن ها را که در حال غرق شدن و هلاک شدن هستند نجات می دهی.

خدایا!تو نعمت می بخشی و نیکی می کنی. تو خوش رفتاری و گذشت می کنی.سیاهی شب،روشنی روز،سپیدی ماه و درخشش خورشید،همه در برابر عظمت تو سر به سجده فرو می آورند.

خدایا!ای خدای بی همتا!کمک کن بهتر از آن باشیم که دیگران می پندارند و خطاهایی را که دیگران از آنها خبر ندارند ،بر ما ببخش و به خاطر آنچه که درباره ما می گویند،ما را سرزنش نکن.

تو برای همیشه کافی هستی!

خدایا!تو همه زندگی ام را،تو همه زندگی ام را پر می کنی.تو برای همه زندگی ام کافی هستی.

خدایا!جز تو خدایی نمی شناسم. بر تو و کمک های تو تکیه می کنم،که تو پروردگار زمین و آسمان، تو پروردگار همه جهانی.

خدایا!تو راباور داریم و می دانیم که همه چیز،همه زندگی و همه هستی از آن توست.

خدایا!دل هایمان را همیشه با یاد خودت زنده نگه دار و باران رحمت و مهربانی ات را همیشه بر ما ببار.

برگردان آزاد بخشی از دعای پیامبر به مناسبت فرا رسیدن سال نو قمری

ارسال به
آخرین نظرات کاربران
ح-ع
من همیشه با خوندن این نوشته هاحیرون وشرمنده میشم...
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 1/12/1387 - 20:18
unhgjfvjv
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 4/8/1387 - 21:58
saber_tayson
عالی بود خسته نباشید
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
پنج شنبه 22/1/1387 - 17:29
فرزانه
خییییییلیییییییییی عالییییییییییییییییی بببببببببوددد
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
يکشنبه 11/1/1387 - 22:33
ناشناس
عالی بود
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
شنبه 10/1/1387 - 19:49
امير
مگر میشود از فرمایشات پیامبر اعظم عالی نباشد.
عالی است.
دستتان درد نكند
پاسخ تبیان :
0
موافقم
0
مخالفم
دوشنبه 5/1/1387 - 9:22