تبیان، دستیار زندگی
هفته گذشته از شما پرسیدیم که آیا اینترنت می تواند راه مناسبی برای پیدا کردن همسر آینده باشد یا نه؟ جواب کاربران به این سوال دو بخش داشت. بخش اول بله یا خیر بود که موضع کلی آنها را مشخص می کرد و بخش دوم تحلیل ها و تجربه هایی بود که ممکن است خواندن آنها به
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

ازدواج در چت روم و فیس بوک


هفته گذشته از شما پرسیدیم که آیا اینترنت می تواند راه مناسبی برای پیدا کردن همسر آینده باشد یا نه؟ جواب کاربران به این سوال دو بخش داشت. بخش اول بله یا خیر بود که موضع کلی آنها را مشخص می کرد و بخش دوم تحلیل ها و تجربه هایی بود که ممکن است خواندن آنها به کارتان بیاید و ابعاد این نوع ازدواج ها را برای شما روشن کند.

ازدواج در چت روم و فیس بوک

باگذشت حدود یک هفته، آرای شما را بررسی کردیم و دیدیم که 37.7 درصد آرا موافق آشنایی و ازدواج اینترنتی است و 62.3 درصد مخالف. در واقع از بین 120 نظر ثبت شده تا صبح روز یکشنبه، 14نظر به دلیل مشخص نبودن موضع نویسندگان آنها یا نامرتبط بودن به بحث کنار گذاشته شدند. از میان آرای باقی مانده، 40 نفر موافق ازدواج اینترنتی بودند و 66 نفر هم مخالف این نوع آشنایی و ازدواج.

اما بد نیست نظر مشاوران تبیان را هم در این باره بخوانید:

کلمه ازدواج اینترنتی به خودی خود برای بعضی ها بار منفی دارد. همانطور که در نظرات برخی از کاربران دیدیم که نوشته اند ازدواج مقدس تر از آن است که نام آن در فضای اینترنت برده شود یا این که ازدواج اینترنتی بیشتر از یک ماه دوام نمی آورد و ... 

حقیقت این است که در دنیایی که اینترنت جای بسیاری از مراودات رسمی یا دوستانه ما را گرفته، این طور قطعی و سختگیرانه نظر دادن درباره آن نتیجه ای جز شکست ندارد. اینترنت هم مقوله ای است که باید درباره آن فکر کنیم و با رعایت تعادل پیش برویم.

هر قدر روابط رو در رو تر، نزدیک تر و خانوادگی تر باشند، شناخت همه جانبه تری به ما می دهند. اما اینترنت هیچ کدام از این مزایا را ندارد در عوض تنها مزیت بزرگی که دارد، وسیع بودن فضای ارتباطی آن است و گزینه های زیادی که برای انتخاب پیش روی شما قرار می دهد

آیا شناخت اینترنتی امکان پذیر است؟

اینترنت و فضای مجازی به خودی خود می تواند محیطی برای آشنایی باشد. درست مثل دانشگاه، اداره، مجالس خانوادگی و... اما آنچه این محیط را با محیط های دیگر متفاوت می کند سطح شناختی است که شما از آن به دست می آورید.

ما بسته به محیط هایی که افراد را در آن می بینیم، شناخت و قضاوت های متفاوتی داریم. مثلا شناختی که شما از همکارتان در محیط کار به دست می آورید بسیار متفاوت از وقتی است که همان همکار را در یک مهمانی خانوادگی ملاقات کنید. بنابراین هر قدر روابط رو در رو تر، نزدیک تر و خانوادگی تر باشند، شناخت همه جانبه تری به ما می دهند.

اما اینترنت هیچ کدام از این مزایا را ندارد در عوض تنها مزیت بزرگی که دارد، وسیع بودن فضای ارتباطی آن است و گزینه های زیادی که برای انتخاب پیش روی شما قرار می دهد.

ازدواج در چت روم و فیس بوک

نکاتی که باید در یک رابطه اینترنتی بدانید:

1- وقتی وارد اینترنت می شوید، باید خیلی خیلی هوشیارتر از وقتی باشید که در محیط های دیگر به سر می برید. باید مراقب نقاب ها باشید و خیلی دیرتر از حالت عادی اعتماد کنید. همیشه انتظار این را داشته باشید که طرف مقابلتان آن شخصیتی که فکر می کنید نداشته باشد. خیلی از کاربران به خصوص خانم ها، این طور مواقع استثنا قائل می شوند و می گویند: طرف من با بقیه فرق دارد. این جمله را از ذهنتان بیرون کنید. اگر اینترنت را برای آشنایی انتخاب کرده اید و می خواهید در یک فضای پاک و سالم تا ازدواج پیش بروید، چاره ای ندارید جز این که دیر اعتماد کنید. خیلی دیر و خیلی محتاطانه.

2- در مدتی که با طرف مقابلتان صحبت می کنید، مراقب باشید صحبتتان از چهارچوب های اخلاقی خارج نشود. ازدواج خیلی وقت ها دامی است که کاربران اینترنت پهن می کنند تا از این طریق هوس های نابجای خود را ارضا کنند. این کار با بیان جملات عاشقانه خارج از حدود، زیرپا گذاشتن عفت، درخواست های نابجایی که همراه با قول و قرار ازدواج مطرح می شوند و رد و بدل کردن عکس هایی که اصطلاحا به آن هرزه نگاری گفته می شود، انجام می گیرد. با خودتان روراست باشید و به صرف این که حرف ازدواج بین شما زده شده این حرمت شکنی ها را نپذیرید.

3- در میان بیماری های روانی، یک سری اختلالات جنسی وجود دارد که با هرزه گویی، تماشای تصاویر مستهجن و پراکنده کردن آنها در میان افراد دیگر مشخص می شود. محیط اینترنت به دلیل این که مجازی است و شخصیت افراد به طور مستقیم شناسایی نمی شود، بستر مناسبی برای این بیماران است. حربه خیلی از این بیماران هم پیشنهاد ازدواج است و بعد از آن، از طریق نزدیکی کلامی ایجاد شده خود را تسکین می دهند. مراقب باشید که به دام این افراد نیفتید و اگر با یکی از آنها آشنا شدید خیلی سریع رابطه را قطع کنید و هرگز تسلیم درخواست های او برای برقراری دوباره رابطه و اظهار پشیمانی اش نشوید.

4- قدم بعدی آگاه کردن خانواده از رابطه است. از همان زمانی که با فرد مورد نظر آشنا شدید و حس کردید این آشنایی در حال عمیق شدن است، خانواده را در جریان بگذارید.

ازدواج در چت روم و فیس بوک

5- اگر نگران قضاوت پدر و مادرتان هستید، تنها راهی که دارید این است که از فرد مقابل بخواهید رابطه را از دنیای مجازی به دنیای واقعی بکشاند و شرایطی را فراهم کند که با نظارت خانواده ها و رسمی شدن رابطه در چهارچوب خواستگاری و ... این رابطه ادامه پیدا کند. در واقع مهم ترین کاری که باید بعد از دیر اعتماد کردن و محتاط بودن انجام دهید، واقعی کردن رابطه است.

6- مراقب عکس هایی که رد و بدل می کنید، کلماتی که می گویید و مدارکی که از خودتان به جا می گذارید باشید تا در صورت سرنگرفتن رابطه، متضرر نشوید.

7- قرار ملاقات اولیه را جایی بگذارید که محیط عمومی باشد و در تمام مدت سعی کنید مسیر گفتگو را هدایت کنید تا به موارد نامرتبط کشیده نشود. دقت کنید که شما حتی در دیدارهای اول هم هنوز نمی توانید به طرف مقابل تان اعتماد کنید.

نکته مهم این است که ازدواج اینترنتی وقتی می تواند شانس موفقیت داشته باشد که فقط و فقط آشنایی اولیه در محیط اینترنت انجام شود و بعد از آن، ملاقات در مکان های عمومی با آگاهی خانواده انجام شود. این آگاهی خانواده ممکن است یک ملاقات غیر رسمی میان خانواده شما با طرف مقابل باشد یا خواستگاری. مهم این است که این آگاهی وجود داشته باشد حالا به هر شکلی که در خانواده شما پسندیده است.

بخش کلوب ازدواج تبیان


مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.